Oyunun senelerdir devam eden en temel, belli başlı sorunlarından seçmeler...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
COLTT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyunun senelerdir devam eden en temel, belli başlı sorunlarından seçmeler...

Mesaj gönderen COLTT »

Sıralama önemsiz, o yüzden ilk sırada bu niye var yok falan demeyin aklıma gelenleri yazıyorum. :)

-Diyorlar ki alışveriş sınırını 200'den yukarı çıkaramıyoruz oyun buna müsait değil o yüzden bono var. Tamam bunu kabul edelim, niye 100 M'lik bono yok? 900 M'lik bono çekmeye kalksan 90 kez 10 M'lik bono alman lazım. Ne gerek var bu mouse egzersizine? :) Oyun mu çöker 100 M'lik bono gelse?

-Artık insanlara 1 tane kasa karakteri de yetmemeye başladı, hala inat ediliyor yıllardır ek kasalar getirilmemeye. Ek 3-4 tane daha kasa getirin olsun bitsin, çok mu zor? Her şeyi satmıyor musun dükkanda parayla, ek kasa diye ürün yap akçeyle sat.

-Herhangi bir OOK'ye çantadaki eşyaları boşaltırken niye çoklu seçip de toplu satma gibi bir seçenek yok? Kasadakileri de çantaya alıp sattığımızı varsayarsak tam bir işkenceye dönüşüyor. Toplu seçip satmak bayağı kolaylık olur bu anlamda.

-Aslında bunu üsttekine ek olarak yazmam lazım ama ayrı yazalım, tik ve çarpı kutucukları niye bu kadar küçük? Kaç kez çanta boşaltırken tik yerine çarpıya bastığımı hatırlıyorum. Eminim böyle olan çok arkadaşımız vardır. Biraz daha büyük yapılamaz mıydı bunlar?

-Yine benzer bir sorun, alışverişteyken kasayı niye açamıyoruz? Neden illa alışverişten önce açmamız lazım? Mantığı nedir?

-Başka oyuncularla olan alışverişlerde çoğu zaman yeterli olmuyor 6 adet alışveriş kutucuğu. Biraz daha fazla olsa oyun mu çöker yine? :)

-Deparlarken silahın karakterin önünde gitmesi sorunu çözüldü dendi, hayır çözülen bir şey yok hala deparlayınca silah, karakterden önde gidiyor.

-Üretimde niye sayıyla üretim yok? Meteor altını görevi gibi görevleri yapmak, iksir üretmek tam bir işkence. O kadar malzeme yoksa üretmez olur biter.

-Tamam her oyunda bug, hatalar falan olur da bu kadarı da olmaz. Niye sürekli görünmeyen slotlar, torbalar falan oluyor? Düzeltilemeyecek bir sorun mudur bu?

Daha derin baksak eminim daha çok çıkar da, ben aklıma gelen en temelleri yazmak istedim. Unuttuklarımı ve aklıma gelmeyenleri de siz yazarsanız çok iyi olur. :)
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Oyunun senelerdir devam eden en temel, belli başlı sorunlarından seçmeler...

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Bir maddedeki 100 m bono isteği olayına bende katılıyorum. 1 10 m bonolar var ama 100 m neden olmasın ki
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Oyunun senelerdir devam eden en temel, belli başlı sorunlarından seçmeler...

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

COLTT yazdı: 11 Nis 2018 18:56 Sıralama önemsiz, o yüzden ilk sırada bu niye var yok falan demeyin aklıma gelenleri yazıyorum. :)

-Diyorlar ki alışveriş sınırını 200'den yukarı çıkaramıyoruz oyun buna müsait değil o yüzden bono var. Tamam bunu kabul edelim, niye 100 M'lik bono yok? 900 M'lik bono çekmeye kalksan 90 kez 10 M'lik bono alman lazım. Ne gerek var bu mouse egzersizine? :) Oyun mu çöker 100 M'lik bono gelse?

-Artık insanlara 1 tane kasa karakteri de yetmemeye başladı, hala inat ediliyor yıllardır ek kasalar getirilmemeye. Ek 3-4 tane daha kasa getirin olsun bitsin, çok mu zor? Her şeyi satmıyor musun dükkanda parayla, ek kasa diye ürün yap akçeyle sat.

-Herhangi bir OOK'ye çantadaki eşyaları boşaltırken niye çoklu seçip de toplu satma gibi bir seçenek yok? Kasadakileri de çantaya alıp sattığımızı varsayarsak tam bir işkenceye dönüşüyor. Toplu seçip satmak bayağı kolaylık olur bu anlamda.

-Aslında bunu üsttekine ek olarak yazmam lazım ama ayrı yazalım, tik ve çarpı kutucukları niye bu kadar küçük? Kaç kez çanta boşaltırken tik yerine çarpıya bastığımı hatırlıyorum. Eminim böyle olan çok arkadaşımız vardır. Biraz daha büyük yapılamaz mıydı bunlar?

-Yine benzer bir sorun, alışverişteyken kasayı niye açamıyoruz? Neden illa alışverişten önce açmamız lazım? Mantığı nedir?

-Başka oyuncularla olan alışverişlerde çoğu zaman yeterli olmuyor 6 adet alışveriş kutucuğu. Biraz daha fazla olsa oyun mu çöker yine? :)

-Deparlarken silahın karakterin önünde gitmesi sorunu çözüldü dendi, hayır çözülen bir şey yok hala deparlayınca silah, karakterden önde gidiyor.

-Üretimde niye sayıyla üretim yok? Meteor altını görevi gibi görevleri yapmak, iksir üretmek tam bir işkence. O kadar malzeme yoksa üretmez olur biter.

-Tamam her oyunda bug, hatalar falan olur da bu kadarı da olmaz. Niye sürekli görünmeyen slotlar, torbalar falan oluyor? Düzeltilemeyecek bir sorun mudur bu?

Daha derin baksak eminim daha çok çıkar da, ben aklıma gelen en temelleri yazmak istedim. Unuttuklarımı ve aklıma gelmeyenleri de siz yazarsanız çok iyi olur. :)
Aga kasa fikrine sonuna kadar katılıyorum 3 yer ile geziyorum .
bgoktas97
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bgoktas97 »

mouse ile tik işaretini denk getirmeye çalışmaktansa, ayrıca enter tuşuna basmak tike basma görevi görebilir. böle bi düzenleme oyuna hız kazandırır.
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

Bunlar sorun değil, "Olsaydı daha pratik olurdu." diyebileceğimiz şeyler. Hata arıyorsan hole inmeyi dene çünkü ben daha bir kere bile "gir" butonuna tıkladığımda kritik hata almadığımı hatırlamıyorum.
Kullanıcı avatarı
COLTT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen COLTT »

musallat123 yazdı: 11 Nis 2018 21:21 Bunlar sorun değil, "Olsaydı daha pratik olurdu." diyebileceğimiz şeyler. Hata arıyorsan hole inmeyi dene çünkü ben daha bir kere bile "gir" butonuna tıkladığımda kritik hata almadığımı hatırlamıyorum.
Aynen, başlığı öyle açsak daha iyi olurdu.

O kritik hata sorunu neredeyse bütün ruh taşlarında oluyor sadece hol de değil.
En son COLTT tarafından 12 Nis 2018 14:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Depar bugu halen var.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
TENGRISOYLUTURUK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen TENGRISOYLUTURUK »

COLTT yazdı: 11 Nis 2018 18:56 Sıralama önemsiz, o yüzden ilk sırada bu niye var yok falan demeyin aklıma gelenleri yazıyorum. :)

Bu yorumun her maddesine katılıyorum. Dün başka bir konuya da destekleyici yanıt olarak aynı bu şekilde bir sürü eksikliği sıraladım. Bunlar kesinlikle bir eksikliktir ve oyuna bir an önce küçük güncellemelerle eklenmelidir. Oyuna 3-4 yılda bir büyük güncelleme paketi ekleyip oyuncuları çekmeye çalışmaktansa var olan sorunları küçük ama sürekli güncellemelerle ortadan kaldırsalar emin olun daha çok oyuncu geri dönecektir. Dilerim biz oyuncuların burada yazdığı yorumlar geliştiricilerce yapıcı eleştiriler olarak görülür ve dikkate alınıp oyuna eklenir.
Resim
TENGRİSOYLUTÜRÜK
Türkiyetürkündür
İTTİHATveTERAKKİ
Zehirefendisi
Banlacax

“Genel Etkileşim” sayfasına dön