ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Efelerxolum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@

Mesaj gönderen Efelerxolum »

ArkadaşLar ben Efelerxgamsız herkeze bu forumdan oyunu bırakacağımı açıkLamıştım... Ama mahallede bu oyunu oynayan arkadaşLarımdan biri bana adımın çaLındığını söyLedi ... O kişin adı Trkstylgamsız mış... Bu hırsızLık değiLmi arkadaşLar ben o Lakabı bir tek oyunda kuLLanmıyorum ki benim hayat feLsefem odur... Hiç bir şeye kafayı takmam öLümLü dünya sonuçta hayat ağlayacak kadar uzun değiL ... Takdiri size bırakıyorum ama eğer o adam o çarı 2 gün içerisinde siLmezse yemin ediyorum oyuna yeniden başLar büyük bir Lonca savaşı başLatırım hayatta tahmüL edemiyeceğim tek şey hırsızLıktır...
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Re: ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@

Mesaj gönderen complex »

Esinlenmiştir. :) Madem o kadar sahipleniyorsun karakter adını daha iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlarsın, sonuçta patenti elinde değil ya.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Efelerxolum yazdı:
ArkadaşLar ben Efelerxgamsız herkeze bu forumdan oyunu bırakacağımı açıkLamıştım... Ama mahallede bu oyunu oynayan arkadaşLarımdan biri bana adımın çaLındığını söyLedi ... O kişin adı Trkstylgamsız mış... Bu hırsızLık değiLmi arkadaşLar ben o Lakabı bir tek oyunda kuLLanmıyorum ki benim hayat feLsefem odur... Hiç bir şeye kafayı takmam öLümLü dünya sonuçta hayat ağlayacak kadar uzun değiL ... Takdiri size bırakıyorum ama eğer o adam o çarı 2 gün içerisinde siLmezse yemin ediyorum oyuna yeniden başLar büyük bir Lonca savaşı başLatırım hayatta tahmüL edemiyeceğim tek şey hırsızLıktır...

Ayyıldız Ayyıldızz dıye carlar acıldı ben olmadıgımı duyurdum olay bıttı oyun bu cok kaptırma :)
Şimdi burda ya bana ya loncandakı adama hırsız demış bulunuyosun sence mantıklı mı dedıgın ?
Bi yandan da bu fıkır guzel bak ne dıcem sımdı , Benım çarım var Ataxyıldız dıye ve sızın loncada da var Efelerxyıldız dıye :) Buyuk bı lonca savaşı çıkarın bıze karşı heyecan olsun :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

Siz bizim rakibimiz olamazsınız :D .Konuyu farklı yerlere çekme yıldız çok gökyüzünde birini sen al birini ben.Hatta sana yıldız kümelerinden buyuk ayı ve küçük ayı takım yıldızlarını verelim çok açlık yapma.
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

efelerxyildiz yazdı:Siz bizim rakibimiz olamazsınız :D .Konuyu farklı yerlere çekme yıldız çok gökyüzünde birini sen al birini ben.Hatta sana yıldız kümelerinden buyuk ayı ve küçük ayı takım yıldızlarını verelim çok açlık yapma.
Dogrudur bizi rakip gormediginizden dolayi em ye gelemiyosnuzdur kesin zaten :)
Neyse her konusa tartisma oluyo koyver gitsin tum yildizlar da senin olsun benim ihtiyacim yok eyw :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
xSAYGINBEYx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xSAYGINBEYx »

Merhaba,

Sizin açtıgınız konu çok gereksiz ve başlıkda çok sinirlice açılmış, ''İstanbul Kıyamet Vakti'' de herşey özgürce (yasal)
olarak her şey yapılabilir. Başka biri senin nıck açtı diye kızmayınız aksine arkadaş olmaya çalışsanız daha güzel olur yada ona benzer karekter açarsınız kendinizi tanıtırsınız ,bir sorun kalmaz onun için sakin olmakda fayda var.
Kullanıcı avatarı
Efelerxolum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Efelerxolum »

ArkadaşLar benim söyLemek istediğim şey neden hırsızLık yapıLıyor... Sonuçta dediğiniz gibi patanti bende değiL ama herif benden görüyor sonra öyLe çar açıyor ayıp değiLmi bide Lonca oLacakLar... Gelsin adam gibi desin ben adını çok beğendim böyLe böyLe çar açmak istiyorum bende hayır diyememki özgür adam ama ben oyunu bıraktıktan sonra hemen adımı çaLıyor neyse ben söyLiceğimi söyLedim kim Ttkstyl Loncasının Lideriyse bu konuya yorum yapsın bide onu dinLeyeLim yada o aç herif yorum yapsın :@ ... Bu arada atabey benim ne kadar iyi oyuncu oLduğumu dostLarımda düşmanLarımda biLiyor sen rahat oL ;).. Ha bide ataxayyıLdız bıkmadınızmı kesiLmektende hala Lonca savaşı çıkarın diyosunuz anLamıyorum nasıL bu kadar pişkinsiniz ??

EfeLerxgamsız
Kullanıcı avatarı
Alperistan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Alperistan »

XXXXlegend...xxxxmarjinal xxxxayyildiz xxxxreis xxxxvs vs vs

simdi bu isimde siz sancaga gelmeden önce carlar vardi ee siz lonca halinde isim hirsizligi yaparken sordunuzmu benim bu isim hasuma gitti bende acayim diyede kalkip burda konu aciyosun bi aynaya bak sonra loncandaki ismlere sonra gel burda dert yan cok sacma olmus konu......
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Alperistan yazdı:XXXXlegend...xxxxmarjinal xxxxayyildiz xxxxreis xxxxvs vs vs

simdi bu isimde siz sancaga gelmeden önce carlar vardi ee siz lonca halinde isim hirsizligi yaparken sordunuzmu benim bu isim hasuma gitti bende acayim diyede kalkip burda konu aciyosun bi aynaya bak sonra loncandaki ismlere sonra gel burda dert yan cok sacma olmus konu......
Benim icin sorun yok yanls anladin sanirim yazdiklarimi ;)
Isteyen istedigi isimde car acar banane bundan
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Ayyıldız sen yanlış anladın asıl :D