ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@
- Efelerxolum
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@
ArkadaşLar ben Efelerxgamsız herkeze bu forumdan oyunu bırakacağımı açıkLamıştım... Ama mahallede bu oyunu oynayan arkadaşLarımdan biri bana adımın çaLındığını söyLedi ... O kişin adı Trkstylgamsız mış... Bu hırsızLık değiLmi arkadaşLar ben o Lakabı bir tek oyunda kuLLanmıyorum ki benim hayat feLsefem odur... Hiç bir şeye kafayı takmam öLümLü dünya sonuçta hayat ağlayacak kadar uzun değiL ... Takdiri size bırakıyorum ama eğer o adam o çarı 2 gün içerisinde siLmezse yemin ediyorum oyuna yeniden başLar büyük bir Lonca savaşı başLatırım hayatta tahmüL edemiyeceğim tek şey hırsızLıktır...
Re: ÇILDIRTTINIZ LAN BENİ :@
Esinlenmiştir.
Madem o kadar sahipleniyorsun karakter adını daha iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlarsın, sonuçta patenti elinde değil ya.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Efelerxolum yazdı:
ArkadaşLar ben Efelerxgamsız herkeze bu forumdan oyunu bırakacağımı açıkLamıştım... Ama mahallede bu oyunu oynayan arkadaşLarımdan biri bana adımın çaLındığını söyLedi ... O kişin adı Trkstylgamsız mış... Bu hırsızLık değiLmi arkadaşLar ben o Lakabı bir tek oyunda kuLLanmıyorum ki benim hayat feLsefem odur... Hiç bir şeye kafayı takmam öLümLü dünya sonuçta hayat ağlayacak kadar uzun değiL ... Takdiri size bırakıyorum ama eğer o adam o çarı 2 gün içerisinde siLmezse yemin ediyorum oyuna yeniden başLar büyük bir Lonca savaşı başLatırım hayatta tahmüL edemiyeceğim tek şey hırsızLıktır...
Ayyıldız Ayyıldızz dıye carlar acıldı ben olmadıgımı duyurdum olay bıttı oyun bu cok kaptırma
Şimdi burda ya bana ya loncandakı adama hırsız demış bulunuyosun sence mantıklı mı dedıgın ?
Bi yandan da bu fıkır guzel bak ne dıcem sımdı , Benım çarım var Ataxyıldız dıye ve sızın loncada da var Efelerxyıldız dıye
AteşSalih -- TERBİYECİ

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Siz bizim rakibimiz olamazsınız
.Konuyu farklı yerlere çekme yıldız çok gökyüzünde birini sen al birini ben.Hatta sana yıldız kümelerinden buyuk ayı ve küçük ayı takım yıldızlarını verelim çok açlık yapma.
Dogrudur bizi rakip gormediginizden dolayi em ye gelemiyosnuzdur kesin zatenefelerxyildiz yazdı:Siz bizim rakibimiz olamazsınız.Konuyu farklı yerlere çekme yıldız çok gökyüzünde birini sen al birini ben.Hatta sana yıldız kümelerinden buyuk ayı ve küçük ayı takım yıldızlarını verelim çok açlık yapma.
Neyse her konusa tartisma oluyo koyver gitsin tum yildizlar da senin olsun benim ihtiyacim yok eyw
AteşSalih -- TERBİYECİ

- xSAYGINBEYx
- İskele Babası
Merhaba,
Sizin açtıgınız konu çok gereksiz ve başlıkda çok sinirlice açılmış, ''İstanbul Kıyamet Vakti'' de herşey özgürce (yasal)
olarak her şey yapılabilir. Başka biri senin nıck açtı diye kızmayınız aksine arkadaş olmaya çalışsanız daha güzel olur yada ona benzer karekter açarsınız kendinizi tanıtırsınız ,bir sorun kalmaz onun için sakin olmakda fayda var.
Sizin açtıgınız konu çok gereksiz ve başlıkda çok sinirlice açılmış, ''İstanbul Kıyamet Vakti'' de herşey özgürce (yasal)
olarak her şey yapılabilir. Başka biri senin nıck açtı diye kızmayınız aksine arkadaş olmaya çalışsanız daha güzel olur yada ona benzer karekter açarsınız kendinizi tanıtırsınız ,bir sorun kalmaz onun için sakin olmakda fayda var.
- Efelerxolum
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
ArkadaşLar benim söyLemek istediğim şey neden hırsızLık yapıLıyor... Sonuçta dediğiniz gibi patanti bende değiL ama herif benden görüyor sonra öyLe çar açıyor ayıp değiLmi bide Lonca oLacakLar... Gelsin adam gibi desin ben adını çok beğendim böyLe böyLe çar açmak istiyorum bende hayır diyememki özgür adam ama ben oyunu bıraktıktan sonra hemen adımı çaLıyor neyse ben söyLiceğimi söyLedim kim Ttkstyl Loncasının Lideriyse bu konuya yorum yapsın bide onu dinLeyeLim yada o aç herif yorum yapsın
EfeLerxgamsız
- Alperistan
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
XXXXlegend...xxxxmarjinal xxxxayyildiz xxxxreis xxxxvs vs vs
simdi bu isimde siz sancaga gelmeden önce carlar vardi ee siz lonca halinde isim hirsizligi yaparken sordunuzmu benim bu isim hasuma gitti bende acayim diyede kalkip burda konu aciyosun bi aynaya bak sonra loncandaki ismlere sonra gel burda dert yan cok sacma olmus konu......
simdi bu isimde siz sancaga gelmeden önce carlar vardi ee siz lonca halinde isim hirsizligi yaparken sordunuzmu benim bu isim hasuma gitti bende acayim diyede kalkip burda konu aciyosun bi aynaya bak sonra loncandaki ismlere sonra gel burda dert yan cok sacma olmus konu......
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
Benim icin sorun yok yanls anladin sanirim yazdiklarimiAlperistan yazdı:XXXXlegend...xxxxmarjinal xxxxayyildiz xxxxreis xxxxvs vs vs
Isteyen istedigi isimde car acar banane bundan
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ayyıldız sen yanlış anladın asıl 
Alper, gamsıza diyor
Alper, gamsıza diyor
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem