Silah Yükseltme İndirim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Silah Yükseltme İndirim

Mesaj gönderen DavidBeckham »

Hepinize iyi günler arkadaşlar.Konunun yeri burası mı tam bilemedim.Yanlış açtıysam affola.İKV dükkanı çok kullanmadığım için indirim konusunda da pek bilgim yok.Silah yükseltme ürünü almak istiyordum da galiba Sömestr tatilinde 1495 akçe imiş.Şuan tekrardan 1995 akçe.Acaba bu ürün ne sıklıkla indirime giriyor bilginiz var mı ? Yoksa tamamen rasgele bir sistem mi ? Beklemelimiyim almalımıyım fikri olan var mıdır ?
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: A L P

Re: Silah Yükseltme İndirim

Mesaj gönderen Niko34 »

1495 akçe değildi ya oyle miydi? Bilseydim alirdim 2 3 tane.
Bildiğim kadariyla uzun süredir dükkanda hic değişiklik olmuyor. Bayramda seyranda indirim falan olurdu. Karaköyden sonra umarim bi el atılır. Ozellikle sunucular arasi karakter aktarimi indirime girmeli.
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

bazen dükkan indirimleri oluyor. takip etmek gerekir. muhtemelen yeni bölge geldiğinde de böyle bir indirim olacak diye düşünüyorum ben şahsen. hali hazırda var olan ürünlerin yanı sıra gelecek olan yeni ürünlerde de indirim uygulayabilir yönetim ekibi. dediğim gibi takip etmek gerek. her gün oyunun resmi sayfasında ki dükkan kısmına uğramakta fayda var.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yeni bölge ile muhtemelen büyük bir indirim olur. Ben iki sene önce indirimdeyken silah yükseltme aldım. Hala bekliyor. Yükseltecek bir silahım olmadı.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Nerull yeni veya özel bir paket gelmeyecek dedi ama bakalım ters köşe olacak mıyız?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen turkneferi »

KraToSs yazdı: 20 Şub 2018 13:00 Nerull yeni veya özel bir paket gelmeyecek dedi ama bakalım ters köşe olacak mıyız?
Mevcut ürünlerden bir paket yapılabilir Lisans + 6ay plus + akçe gibi
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön