Silah Yükseltme İndirim
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Silah Yükseltme İndirim
Hepinize iyi günler arkadaşlar.Konunun yeri burası mı tam bilemedim.Yanlış açtıysam affola.İKV dükkanı çok kullanmadığım için indirim konusunda da pek bilgim yok.Silah yükseltme ürünü almak istiyordum da galiba Sömestr tatilinde 1495 akçe imiş.Şuan tekrardan 1995 akçe.Acaba bu ürün ne sıklıkla indirime giriyor bilginiz var mı ? Yoksa tamamen rasgele bir sistem mi ? Beklemelimiyim almalımıyım fikri olan var mıdır ?
Re: Silah Yükseltme İndirim
1495 akçe değildi ya oyle miydi? Bilseydim alirdim 2 3 tane.
Bildiğim kadariyla uzun süredir dükkanda hic değişiklik olmuyor. Bayramda seyranda indirim falan olurdu. Karaköyden sonra umarim bi el atılır. Ozellikle sunucular arasi karakter aktarimi indirime girmeli.
Bildiğim kadariyla uzun süredir dükkanda hic değişiklik olmuyor. Bayramda seyranda indirim falan olurdu. Karaköyden sonra umarim bi el atılır. Ozellikle sunucular arasi karakter aktarimi indirime girmeli.
bazen dükkan indirimleri oluyor. takip etmek gerekir. muhtemelen yeni bölge geldiğinde de böyle bir indirim olacak diye düşünüyorum ben şahsen. hali hazırda var olan ürünlerin yanı sıra gelecek olan yeni ürünlerde de indirim uygulayabilir yönetim ekibi. dediğim gibi takip etmek gerek. her gün oyunun resmi sayfasında ki dükkan kısmına uğramakta fayda var.
Yeni bölge ile muhtemelen büyük bir indirim olur. Ben iki sene önce indirimdeyken silah yükseltme aldım. Hala bekliyor. Yükseltecek bir silahım olmadı.
Nerull yeni veya özel bir paket gelmeyecek dedi ama bakalım ters köşe olacak mıyız?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Mevcut ürünlerden bir paket yapılabilir Lisans + 6ay plus + akçe gibi