Depar Bug.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Depar Bug.

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Son zamanlarda baya bi etkin olarak kullanılan Savaşçı Depar Hatasını bilmeyenimiz Yoktur! heralde :unamused:
Benim Düşüncem odurki 8 Tılsım Açığı gibi kulandırdıp kullandırtıp 1 yıl sonra Çok özür dileriz geç kaldık mı olacak acaba yönetimin bilgisi nedir bu konuda ?
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Depar Bug.

Mesaj gönderen Seven »

Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.

Kons tılsım var ise zaten afet konumdasın...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen heiseb »

Adı üstünde bu bir bug. Mümkün olan en kısa süre içerisinde bu açığın kapatılması gerekmektedir. Sekiz tılsım takmayı da seviyorduk, kullanıyorduk; bu bugu da seviyoruz, kullanıyoruz ama açığın kapatılması lazım.
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

heiseb yazdı: 10 Şub 2018 22:01 Adı üstünde bu bir bug. Mümkün olan en kısa süre içerisinde bu açığın kapatılması gerekmektedir. Sekiz tılsım takmayı da seviyorduk, kullanıyorduk; bu bugu da seviyoruz, kullanıyoruz ama açığın kapatılması lazım.
Bende onu diyorum Sonra Geç kaldık özür dileriz oluyor Şuan Yönetim ne durumda acaba?
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

8 tılsım kullanmak ile bu depar bugunun arasında kozmik bir uçurum var.
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen heiseb »

AgahEfendi yazdı: 10 Şub 2018 22:08 8 tılsım kullanmak ile bu depar bugunun arasında kozmik bir uçurum var.
Pratikte evet ama teorikte maalesef hiçbir fark yok. İkisi de birer oyun açığı ve iki oyun açığının da kapatılması gerekir. Kaldı ki sekiz tılsımı tüm sınıflar kullanabiliyorken, depar bugunu sadece savaşçılar kullanabiliyor.
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen carpetflex »

Seven yazdı: 10 Şub 2018 21:58 Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.

iyi hoş diyosun ama savaşçı deparla üzerimize gelirken kutup açtığım zaman bazen adam kutuba girmiyor :(
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Niko34 »

Deparla üstünüze koşan bir savaşçıya bazen Yıldırım 2 tılsımıda vurmuyor. "-2" yazıyor. Düzeltilmeli. Aynı olay duvar içinden geçen yaratıklarda da oluyor.
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

carpetflex yazdı: 10 Şub 2018 22:23
Seven yazdı: 10 Şub 2018 21:58 Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.

iyi hoş diyosun ama savaşçı deparla üzerimize gelirken kutup açtığım zaman bazen adam kutuba girmiyor :(
Zamanlamayı iyi yaptığın sürece sıkıntı olmaz. :')

Hiç olmadı alt+f4 çek
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen carpetflex »

Seven yazdı: 10 Şub 2018 22:36
carpetflex yazdı: 10 Şub 2018 22:23

Zamanlamayı iyi yaptığın sürece sıkıntı olmaz. :')

Hiç olmadı alt+f4 çek
haklısın ama sivaslılara f4 çekmek yakışmaz reis B-) :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön