Benim Düşüncem odurki 8 Tılsım Açığı gibi kulandırdıp kullandırtıp 1 yıl sonra Çok özür dileriz geç kaldık mı olacak acaba yönetimin bilgisi nedir bu konuda ?
Depar Bug.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Depar Bug.
Son zamanlarda baya bi etkin olarak kullanılan Savaşçı Depar Hatasını bilmeyenimiz Yoktur! heralde
Benim Düşüncem odurki 8 Tılsım Açığı gibi kulandırdıp kullandırtıp 1 yıl sonra Çok özür dileriz geç kaldık mı olacak acaba yönetimin bilgisi nedir bu konuda ?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Re: Depar Bug.
Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.
Kons tılsım var ise zaten afet konumdasın...
Adı üstünde bu bir bug. Mümkün olan en kısa süre içerisinde bu açığın kapatılması gerekmektedir. Sekiz tılsım takmayı da seviyorduk, kullanıyorduk; bu bugu da seviyoruz, kullanıyoruz ama açığın kapatılması lazım.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Bende onu diyorum Sonra Geç kaldık özür dileriz oluyor Şuan Yönetim ne durumda acaba?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
-
- FareAdam Düşmanı
8 tılsım kullanmak ile bu depar bugunun arasında kozmik bir uçurum var.
Pratikte evet ama teorikte maalesef hiçbir fark yok. İkisi de birer oyun açığı ve iki oyun açığının da kapatılması gerekir. Kaldı ki sekiz tılsımı tüm sınıflar kullanabiliyorken, depar bugunu sadece savaşçılar kullanabiliyor.AgahEfendi yazdı: ↑10 Şub 2018 22:08 8 tılsım kullanmak ile bu depar bugunun arasında kozmik bir uçurum var.
- carpetflex
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
iyi hoş diyosun ama savaşçı deparla üzerimize gelirken kutup açtığım zaman bazen adam kutuba girmiyorSeven yazdı: ↑10 Şub 2018 21:58 Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.
Deparla üstünüze koşan bir savaşçıya bazen Yıldırım 2 tılsımıda vurmuyor. "-2" yazıyor. Düzeltilmeli. Aynı olay duvar içinden geçen yaratıklarda da oluyor.
Zamanlamayı iyi yaptığın sürece sıkıntı olmaz.carpetflex yazdı: ↑10 Şub 2018 22:23iyi hoş diyosun ama savaşçı deparla üzerimize gelirken kutup açtığım zaman bazen adam kutuba girmiyorSeven yazdı: ↑10 Şub 2018 21:58 Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.
Kons tılsım var ise zaten afet konumdasın...![]()
Hiç olmadı alt+f4 çek
- carpetflex
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
haklısın ama sivaslılara f4 çekmek yakışmaz reisSeven yazdı: ↑10 Şub 2018 22:36Zamanlamayı iyi yaptığın sürece sıkıntı olmaz.carpetflex yazdı: ↑10 Şub 2018 22:23iyi hoş diyosun ama savaşçı deparla üzerimize gelirken kutup açtığım zaman bazen adam kutuba girmiyorSeven yazdı: ↑10 Şub 2018 21:58 Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.
Kons tılsım var ise zaten afet konumdasın...![]()
![]()
Hiç olmadı alt+f4 çek