2.) Oyuna kesinlikle pazar sistemi gelmeli ve klana üst üste 2 ürün yansıtılmamalı zira gereksiz flood yapan ve gerçekten önemli yazıları kaçırmamıza sebep olan arkadaşlar bi hayli artmaya başladı misal veriyorum bir pazar alanı oluşturulsun afı bit pazarı olsun
3.) Kesinlikle karakterler arasında bir dengeleme yapılmalı defansif bir savaşçı her ne koşulda veya şartta olursa olsun karşı bir karaktere tek atmamalı bu mmorpg mantığına aykırıdır
4.) 49 Seviye bir karakterin 1 Seviye bir slotan sersem yemesi nedir Allah aşkına el insaf
5.) Oyunumuzda şu anda en zor kesile bilen slot Kadim Hidra ben çok iyi hatırlıyorum eskiden sırf Kara Kürk kesmek için arzların ve lodosların bir biriyle nasıl anlaşıp randevulaştığını
6.) Depar bugu kesinlikle düzeltilmeli.
7.) Holde sürekli oyindan atıyor düsen tılsımı çantaya çektigimde çoğu zaman krtik hata veriyor Büyük Hol ile ilgili ciddi hata iyleştirmeleri yapılmalı
8.) Oyuna yeni bir karakter eklenirse hayır demem mesela Vampir olabilir ve ya Cadı
9.) Cheat Engine isimli programda bizzat kısa vadede bulduğum 9 10 tane offest pointer var
10.) Oyunun karakter seçme ekranı yıllardır aynı artık bir değişiklik gelmeli bence aynı şekilde karakter penceresi cheat ekranı çanta vs... bu konuyla ilgili çok güzel çalışmalar yapan bir arkadaş vsrdı forumda adıni hatırlamıyorum ama gayet güzel çalışmalar yapmıştı
11.) Anka, İnat kıran ve Islık çalan parlatila bilsin artık
12.) Holde gerçekten çok dengesiz tecrübe puanı kasılıyor biraz düzeltilse fev kalade olur zira 59 Seviye geldiği takdirde 49 karakterlerini 59 yapmak saat bile sürmez
13.) Yeni gelecek olan ekipmanlar nasıl elde edilecek düşürülecek mi yoksa bazı oyunlarda gördüğümüz dönüşüm sistemi gibi mi olacak zira eksiklerini tamamlayıp silah yükseltenlerin emeği boşa gider ben şöyle bir sistem olmasından yanayım mesela yeni elektirik hasari veren asanin reçetesinde yeni görevlerden elde edilecek materyaller + transformülatör asa = yeni silah
14.) Yeni bonolar eklenmeli 5 Milyon, 50 Milyon ve 100 Milyonluk
15.) Grup bölgeleri biraz daha genişletilsin sürekli dolular yada sürekli bugdalar bilemiyorum
16.) Etkinlikler de düzenlemere gidilsin yeni etkinlikler gelsin
17.) Şu sandboxie illetine bizi daha fazla muhtac etmeyin be kardeşim
18.) Biraz reklam yapılsın yeni gelecek üyelere özel indirimler yapilsın ne biliyim yeni üye olan bir arkadaşa 1 haftalık tesla veya ayı veya kangal yaninda 1 aylık plus yanında1 haftalık migrat sığınak yağma arttırıci hrdiye edilsin oyun gerçekten canlanır sadece oyun değil piyasa da canlanır
Aklıma gelenler bukadar