Yeni Güncellemeden Şahsi Beklentilerim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Yeni Güncellemeden Şahsi Beklentilerim.

Mesaj gönderen Whoods »

1.) 1. Ve en önemli olan konu ikv nin sunucularından kaynaklı fps düşüşleri bağlantı sorunları şimdi diyeceksiniz ki intermetinden kaynaklıdır internetimle ilgili hiçbir sorun yok bilgisayarım desen sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor ki Arkadaşımın sahibi olduğu malum oyundaki P Server günlük 5 bin aktif oyuncusuna karşın hiçbir sorun çıkarmamakta ki bunu amatör bir biçimde 2. El anakart 2. El işlemciler vs.. kullanarak yapabilmişken koskoca Türk Telekomun ya da Sobee'nin bunun altından kalkamaması çok garip yeni güncelleme ile çözüm getirilmeli.

2.) Oyuna kesinlikle pazar sistemi gelmeli ve klana üst üste 2 ürün yansıtılmamalı zira gereksiz flood yapan ve gerçekten önemli yazıları kaçırmamıza sebep olan arkadaşlar bi hayli artmaya başladı misal veriyorum bir pazar alanı oluşturulsun afı bit pazarı olsun ':) isteyen gitsin ürünleri için pazar kursun dileyen gelsin çeksin hem dolandırılmaların önüne geçilmiş olur hem deklan bölge gibi genel sohbet kanalları rahatlar

3.) Kesinlikle karakterler arasında bir dengeleme yapılmalı defansif bir savaşçı her ne koşulda veya şartta olursa olsun karşı bir karaktere tek atmamalı bu mmorpg mantığına aykırıdır

4.) 49 Seviye bir karakterin 1 Seviye bir slotan sersem yemesi nedir Allah aşkına el insaf :')

5.) Oyunumuzda şu anda en zor kesile bilen slot Kadim Hidra ben çok iyi hatırlıyorum eskiden sırf Kara Kürk kesmek için arzların ve lodosların bir biriyle nasıl anlaşıp randevulaştığını :') Dilerim yeni Bosslar kadimden kat ve kat güçlü olur ve tekrardan arzı lodosa lodosu arza muhtaç eder :)

6.) Depar bugu kesinlikle düzeltilmeli.

7.) Holde sürekli oyindan atıyor düsen tılsımı çantaya çektigimde çoğu zaman krtik hata veriyor Büyük Hol ile ilgili ciddi hata iyleştirmeleri yapılmalı

8.) Oyuna yeni bir karakter eklenirse hayır demem mesela Vampir olabilir ve ya Cadı :) zira kendisine cadı olarak seslendiğim çok bayan arkadaşım var güncellemede onları yansıtacak birşeyler de isterim :')

9.) Cheat Engine isimli programda bizzat kısa vadede bulduğum 9 10 tane offest pointer var :) holde alışveriş penceresini açık bırakıp az para kasmadım ':) övünmek için söylemiyorum yanlış anlamayın fakat hile koruması diye içinde cheat engine yazısı geçen bir client dosyasını başlatırsanız oyundan atıyor bu mu hile koruması :') isim değiştir doya doya kullan :')
10.) Oyunun karakter seçme ekranı yıllardır aynı artık bir değişiklik gelmeli bence aynı şekilde karakter penceresi cheat ekranı çanta vs... bu konuyla ilgili çok güzel çalışmalar yapan bir arkadaş vsrdı forumda adıni hatırlamıyorum ama gayet güzel çalışmalar yapmıştı

11.) Anka, İnat kıran ve Islık çalan parlatila bilsin artık ':)

12.) Holde gerçekten çok dengesiz tecrübe puanı kasılıyor biraz düzeltilse fev kalade olur zira 59 Seviye geldiği takdirde 49 karakterlerini 59 yapmak saat bile sürmez

13.) Yeni gelecek olan ekipmanlar nasıl elde edilecek düşürülecek mi yoksa bazı oyunlarda gördüğümüz dönüşüm sistemi gibi mi olacak zira eksiklerini tamamlayıp silah yükseltenlerin emeği boşa gider ben şöyle bir sistem olmasından yanayım mesela yeni elektirik hasari veren asanin reçetesinde yeni görevlerden elde edilecek materyaller + transformülatör asa = yeni silah =) böyle bir sistem de gelebilir parlaksa parlak değilse değil =)

14.) Yeni bonolar eklenmeli 5 Milyon, 50 Milyon ve 100 Milyonluk

15.) Grup bölgeleri biraz daha genişletilsin sürekli dolular yada sürekli bugdalar bilemiyorum

16.) Etkinlikler de düzenlemere gidilsin yeni etkinlikler gelsin

17.) Şu sandboxie illetine bizi daha fazla muhtac etmeyin be kardeşim

18.) Biraz reklam yapılsın yeni gelecek üyelere özel indirimler yapilsın ne biliyim yeni üye olan bir arkadaşa 1 haftalık tesla veya ayı veya kangal yaninda 1 aylık plus yanında1 haftalık migrat sığınak yağma arttırıci hrdiye edilsin oyun gerçekten canlanır sadece oyun değil piyasa da canlanır

Aklıma gelenler bukadar :) kesinlikle bunlar şahsi beklentilerim sakın kimse yanlış anlamasın dileyen eklemeler de yapabilir eleştirmek isteyen de eleştirebilir sorun yok :)
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Re: Yeni Güncellemeden Şahsi Beklentilerim.

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

Kardeşim beklentilerin normal seviyede yalnız Sevgili yönetim ekibi verdikleri sözleri pek tutmakla yükümlü değiller anlaşılan

Ne tür sorunlarla uğraşıyorlar bilmiyorum ama tanıtım videosuyla birlikte detaylı gereken açıklamalar yapılacaktı lakin üzerinden uzun bir süreç geçmesine rağmen gerekli açıklamalar hala yapılmadı ..

Devlet sırrı değil. Korsancılık değil artık şu açıklamalar yapılsın beklemekten sıkıldık.
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

Dediklerine her konuda katılıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Bono ve ticaret bölgesi gelse oyunun ticareti cok daha tatlı hale gelir yazdıklarının hepside doğru ve mantıklı şeyler eline sağlık umarım yönetim görür ve bişeyleri yapmaya başlar
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Neredeyse hepsine katılıyorum. Karşı çıktığım şey ise savaşçılarla ilgili olan.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Katılıyorum.
kedi
hanniballllll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hanniballllll »

ticaret bono demişsiniz de kardeşim neyin ticareti öncelikle itemlere düzenleme gelsin oyunda herkes aynı itemlerle dolanıyor grup bölgesine girip çıkan çarını diziyor bu mantık kalkmalı itemlerin yüzdeleri farklı olmalı örneğin alman bir ayakkabı 336 max hasar veriyorsa bir başkasına düşen alman ayakkabı 380 max hasar versin bunun gibi farklılıklar olsunki oyunda ticaret canlansın bütün karakterler tek tip itemlerle dolu kimsenin üstünlüğü yok. ayrıca savaşçılar önceden element set yapardı onuda bitirdiler sadece max diziliyor yapılacak çok iş var ama yapacak adam yok
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

hanniballllll yazdı: 10 Oca 2018 16:30 ticaret bono demişsiniz de kardeşim neyin ticareti öncelikle itemlere düzenleme gelsin oyunda herkes aynı itemlerle dolanıyor grup bölgesine girip çıkan çarını diziyor bu mantık kalkmalı itemlerin yüzdeleri farklı olmalı örneğin alman bir ayakkabı 336 max hasar veriyorsa bir başkasına düşen alman ayakkabı 380 max hasar versin bunun gibi farklılıklar olsunki oyunda ticaret canlansın bütün karakterler tek tip itemlerle dolu kimsenin üstünlüğü yok. ayrıca savaşçılar önceden element set yapardı onuda bitirdiler sadece max diziliyor yapılacak çok iş var ama yapacak adam yok
aynen önce şu tek item mantıgı kalkmalı 39 daki gibi olmalı herkeste aynısı olmamalı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

İlk 8 iyiydi ama 8. ne ya? Oyun böyle iyi, kasmayın. :)

11, 12, 13, 14 ve 15 yapılamaz. Gerisi Allah Kerim!
Resim
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Mesaj gönderen Whoods »

Retaliation yazdı: 10 Oca 2018 16:47 İlk 8 iyiydi ama 8. ne ya? Oyun böyle iyi, kasmayın. :)

11, 12, 13, 14 ve 15 yapılamaz. Gerisi Allah Kerim!
Görüs sadece =)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön