Çık Gir Yapmak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Çık Gir Yapmak

Mesaj gönderen Lahza »

Oyunda çok saçma olan bir konuya değinmek istiyorum, herhangi bir bölgede canı yüzde 10 lara kadar düşmüş biri açıyor kutubu yada sarsılmazı çekiyor alt f4ü, bilgisayarı hızlıysa 10 15 saniyede canı full olarak geri giriyor, böyle bir saçmalık olabilir mi? Oyundan yüzde kaç can ve yüzde kaç kudretle çıkıldıysa yeniden girdiğinde o can ve kudretten devam etmeli oyuncu, aksi durum gerçekten oyun mantığıma aykırı geliyor benim ve bu OkO larda mantıklı sonuçlar doğurmuyor, mutlaka değerlendirilmesi lazım bence bunun, fikirlerinize açık.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Çık Gir Yapmak

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Merhaba =) :blush: :blush:

Sürekli oyundaki dengesizlik ve eksiklerden yakınıyoruz değinmiş olduğunuz bir konuda herkesin ara ara dile getirmiş olduğu bir konu ve gerçekten bazen insanı ciddi anlamda kanser eden insanlar ile karşılaşabiliyoruz ve buda oyun üzerinden hem adaletsizlik hemde denge olarak zedeleyen bir durum.

Umarım biz oyuncuların bu isyanını değerlendirirler.

Mantık olarak aslında herkes demiş olduğunuz gibi oyun içi ne kadar sürede doluyorsa çıktığımız zaman aynı şekilde etki göstermesi hoş olabilirdi.

Buna ek olarak aklıma güzel bir görselde uyandırdı diyebilirim =)

Giriş ekranında nasıl görüyoruz İsmimiz seviye Sınıf gibi benzer bir yenilik ile hem göze hoş gelebilecek bir durum yaratılabilinir biz oyuncular için =) Karakter rütbe can barları seviye sınıf gibi hoş birşey ilede bu durumu güzelleştirebilirler. :heart_eyes:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Şu oyunda en nefret ettiğim durumdur. Özellikle Lodos iken sancaktaki - kimse kusura bakmasın, alınmasın - oyunculuğuna güvenmeyen kişilerin kullandığı yöntem. Düzenleme geleceğini zannetmiyorum ama umarım el atılabilir.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

FiratCakiroglu yazdı: 12 Kas 2017 18:22 Şu oyunda en nefret ettiğim durumdur. Özellikle Lodos iken sancaktaki - kimse kusura bakmasın, alınmasın - oyunculuğuna güvenmeyen kişilerin kullandığı yöntem. Düzenleme geleceğini zannetmiyorum ama umarım el atılabilir.

kullanıcı avatarın çok güzel :D nerden bulabilirim
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

BeLmanDo yazdı: 12 Kas 2017 18:50
FiratCakiroglu yazdı: 12 Kas 2017 18:22 Şu oyunda en nefret ettiğim durumdur. Özellikle Lodos iken sancaktaki - kimse kusura bakmasın, alınmasın - oyunculuğuna güvenmeyen kişilerin kullandığı yöntem. Düzenleme geleceğini zannetmiyorum ama umarım el atılabilir.

kullanıcı avatarın çok güzel :D nerden bulabilirim
Bulamazsın , kendim renderledim :slightly_smiling_face:

Senin için linkini bırakıyorum aşağıya.

Resim

https://i.hizliresim.com/vJN75m.png
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Amatörce bir çalışma pek bilgim yok bu fotoğrafları düzenleme oynama işleri üzerinde sanırım bize böyle birşey lazım =) O:-)
Göster
ResimResim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Metin2'de çıkış yap dedikten sonra 10 saniye sonra çıkılıyordu oyundan. Hani olurda... Belki yani... :relaxed:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

SalurBeyi yazdı: 12 Kas 2017 19:51 Metin2'de çıkış yap dedikten sonra 10 saniye sonra çıkılıyordu oyundan. Hani olurda... Belki yani... :relaxed:
Evet buda alternatif bir çözüm, türetilebilir.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SalurBeyi yazdı: 12 Kas 2017 19:51 Metin2'de çıkış yap dedikten sonra 10 saniye sonra çıkılıyordu oyundan. Hani olurda... Belki yani... :relaxed:
Alternatif çözüm. :+1:
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Metin 2 deki gibi savaş esnasında oyundan çıkılamıyordu, buraya da öyle bi durum getirilirse bu sorun kesinlikle ortadan kalkacaktır. Dediğiniz gibi kaç canla çıkılırsa o canla girilirse bu durum dengeli olmaz. Savaşçılar sakınma açıyor diyelim geldi canını 30k dan 24k ya düşürdünüz. Çık gir atınca canı 24k olarak girecek muhtemelen 95-100 arası bi yüzdelik bu.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön