Çık Gir Yapmak
Çık Gir Yapmak
Oyunda çok saçma olan bir konuya değinmek istiyorum, herhangi bir bölgede canı yüzde 10 lara kadar düşmüş biri açıyor kutubu yada sarsılmazı çekiyor alt f4ü, bilgisayarı hızlıysa 10 15 saniyede canı full olarak geri giriyor, böyle bir saçmalık olabilir mi? Oyundan yüzde kaç can ve yüzde kaç kudretle çıkıldıysa yeniden girdiğinde o can ve kudretten devam etmeli oyuncu, aksi durum gerçekten oyun mantığıma aykırı geliyor benim ve bu OkO larda mantıklı sonuçlar doğurmuyor, mutlaka değerlendirilmesi lazım bence bunun, fikirlerinize açık.
Re: Çık Gir Yapmak
Merhaba
Sürekli oyundaki dengesizlik ve eksiklerden yakınıyoruz değinmiş olduğunuz bir konuda herkesin ara ara dile getirmiş olduğu bir konu ve gerçekten bazen insanı ciddi anlamda kanser eden insanlar ile karşılaşabiliyoruz ve buda oyun üzerinden hem adaletsizlik hemde denge olarak zedeleyen bir durum.
Umarım biz oyuncuların bu isyanını değerlendirirler.
Mantık olarak aslında herkes demiş olduğunuz gibi oyun içi ne kadar sürede doluyorsa çıktığımız zaman aynı şekilde etki göstermesi hoş olabilirdi.
Buna ek olarak aklıma güzel bir görselde uyandırdı diyebilirim
Giriş ekranında nasıl görüyoruz İsmimiz seviye Sınıf gibi benzer bir yenilik ile hem göze hoş gelebilecek bir durum yaratılabilinir biz oyuncular için
Karakter rütbe can barları seviye sınıf gibi hoş birşey ilede bu durumu güzelleştirebilirler. 
Sürekli oyundaki dengesizlik ve eksiklerden yakınıyoruz değinmiş olduğunuz bir konuda herkesin ara ara dile getirmiş olduğu bir konu ve gerçekten bazen insanı ciddi anlamda kanser eden insanlar ile karşılaşabiliyoruz ve buda oyun üzerinden hem adaletsizlik hemde denge olarak zedeleyen bir durum.
Umarım biz oyuncuların bu isyanını değerlendirirler.
Mantık olarak aslında herkes demiş olduğunuz gibi oyun içi ne kadar sürede doluyorsa çıktığımız zaman aynı şekilde etki göstermesi hoş olabilirdi.
Buna ek olarak aklıma güzel bir görselde uyandırdı diyebilirim
Giriş ekranında nasıl görüyoruz İsmimiz seviye Sınıf gibi benzer bir yenilik ile hem göze hoş gelebilecek bir durum yaratılabilinir biz oyuncular için
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Şu oyunda en nefret ettiğim durumdur. Özellikle Lodos iken sancaktaki - kimse kusura bakmasın, alınmasın - oyunculuğuna güvenmeyen kişilerin kullandığı yöntem. Düzenleme geleceğini zannetmiyorum ama umarım el atılabilir.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
FiratCakiroglu yazdı: ↑12 Kas 2017 18:22 Şu oyunda en nefret ettiğim durumdur. Özellikle Lodos iken sancaktaki - kimse kusura bakmasın, alınmasın - oyunculuğuna güvenmeyen kişilerin kullandığı yöntem. Düzenleme geleceğini zannetmiyorum ama umarım el atılabilir.
kullanıcı avatarın çok güzel
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bulamazsın , kendim renderledimBeLmanDo yazdı: ↑12 Kas 2017 18:50FiratCakiroglu yazdı: ↑12 Kas 2017 18:22 Şu oyunda en nefret ettiğim durumdur. Özellikle Lodos iken sancaktaki - kimse kusura bakmasın, alınmasın - oyunculuğuna güvenmeyen kişilerin kullandığı yöntem. Düzenleme geleceğini zannetmiyorum ama umarım el atılabilir.
kullanıcı avatarın çok güzelnerden bulabilirim
Senin için linkini bırakıyorum aşağıya.

https://i.hizliresim.com/vJN75m.png

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Amatörce bir çalışma pek bilgim yok bu fotoğrafları düzenleme oynama işleri üzerinde sanırım bize böyle birşey lazım
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Metin2'de çıkış yap dedikten sonra 10 saniye sonra çıkılıyordu oyundan. Hani olurda... Belki yani...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Alternatif çözüm.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Metin 2 deki gibi savaş esnasında oyundan çıkılamıyordu, buraya da öyle bi durum getirilirse bu sorun kesinlikle ortadan kalkacaktır. Dediğiniz gibi kaç canla çıkılırsa o canla girilirse bu durum dengeli olmaz. Savaşçılar sakınma açıyor diyelim geldi canını 30k dan 24k ya düşürdünüz. Çık gir atınca canı 24k olarak girecek muhtemelen 95-100 arası bi yüzdelik bu.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI