Gorgar harekete geç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Gorgar harekete geç

Mesaj gönderen YemeLik »

Kürşad bey lütfen sizden rica ediyorum güncellemeyi erkene felan çekin demiyorum şu teasermidir artık ne ise şunu ön tarihe alın bir şey yapınki oyuncular heyecanlansın. Yıllardır her şeyi oyunculardan beklediniz oyuncular maddi desteği esirgemedi.Plus dediniz aldık silahları yükselttik gözcü,ayı,kangal ne varsa çektik,artırıcılar aldık.Plusu silah zoruylamı çektiriyolar diyen arkadaşlar gelmesin yazılımı(oyunu) yapan onlar biz müşteriyiz.Artık sıra sizde fakat neler yaptığınıza anlam vermekten ziyade niye bunları yapıyorsunuz diye sorguluyorum.Sarı harfler felan yazıyorsunuz,garip bir afiş koyuyorsunuz tarih içeren felan.Biraz bulanıklıktan ziyade netlik istiyoruz.
BANAGOREASKYOK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Gorgar harekete geç

Mesaj gönderen BANAGOREASKYOK »

YemeLik yazdı: 24 Eki 2017 21:03 Kürşad bey lütfen sizden rica ediyorum güncellemeyi erkene felan çekin demiyorum şu teasermidir artık ne ise şunu ön tarihe alın bir şey yapınki oyuncular heyecanlansın. Yıllardır her şeyi oyunculardan beklediniz oyuncular maddi desteği esirgemedi.Plus dediniz aldık silahları yükselttik gözcü,ayı,kangal ne varsa çektik,artırıcılar aldık.Plusu silah zoruylamı çektiriyolar diyen arkadaşlar gelmesin yazılımı(oyunu) yapan onlar biz müşteriyiz.Artık sıra sizde fakat neler yaptığınıza anlam vermekten ziyade niye bunları yapıyorsunuz diye sorguluyorum.Sarı harfler felan yazıyorsunuz,garip bir afiş koyuyorsunuz tarih içeren felan.Biraz bulanıklıktan ziyade netlik istiyoruz.
haklısın ama , şimdi zıplar bikaç tanesi zorlamı al dıyorlar diye :') :') meseleyi anlamayanlar var mesele İKV nin yasaması bunu anlamıyorlar :)
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

Harekete geç ve yaşa son 400luge gelirken gulbatur birinci sahbatur sondan geliyo gül batur birinci şah batur geliyor
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Yayınlayın şu teaserı siz de rahatlayın bizde rahatlayalım artık yeni bir heyecan yeni bir soluk olsun teaserı gören oyuna dönsün, oynayanlar daha istekli oynasın, verin coşkuyu şu neferlere artık..
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Beyler adamlar yayınlamadığı zaman ellerine bir şey geçmiyor, son rütuşları değişiklikleri yapıyorlar ki kaliteli ve tatmin edici bir tanıtım olsun,az kişiyle büyük işler çıkarma peşinde olduğu her zaman desteğimizi esirgemeyelim.
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Arkadaşlar sabır biraz evet çoğu kişinin bekleme sınırının kat kat üstünde bekledik fakat beklediğimize değecek bir güncelleme ve teaser hazırladıklarını düşünüyorum o yüzden en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorlar şu an bize düşen görev destek olmak mutlaka bana katılmayan arkadaşlarımızda olacaktır fakat benim görüşüm bu yönde :relaxed:
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Ben bu gidişle ilk Teaser'ın Emre Yücelen'den geleceğini düşünüyorum. O:-) O:-)
kedi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Hayırlısı.
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Bu gidişle arkadaşın dediği gibi işikları emre bey açacak gibi ':) ':)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

BayTerapi yazdı: 24 Eki 2017 21:39 Ben bu gidişle ilk Teaser'ın Emre Yücelen'den geleceğini düşünüyorum. O:-) O:-)
:')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön