Gorgar harekete geç
Gorgar harekete geç
Kürşad bey lütfen sizden rica ediyorum güncellemeyi erkene felan çekin demiyorum şu teasermidir artık ne ise şunu ön tarihe alın bir şey yapınki oyuncular heyecanlansın. Yıllardır her şeyi oyunculardan beklediniz oyuncular maddi desteği esirgemedi.Plus dediniz aldık silahları yükselttik gözcü,ayı,kangal ne varsa çektik,artırıcılar aldık.Plusu silah zoruylamı çektiriyolar diyen arkadaşlar gelmesin yazılımı(oyunu) yapan onlar biz müşteriyiz.Artık sıra sizde fakat neler yaptığınıza anlam vermekten ziyade niye bunları yapıyorsunuz diye sorguluyorum.Sarı harfler felan yazıyorsunuz,garip bir afiş koyuyorsunuz tarih içeren felan.Biraz bulanıklıktan ziyade netlik istiyoruz.
-
BANAGOREASKYOK
- Sahaf Yardımcısı

Re: Gorgar harekete geç
haklısın ama , şimdi zıplar bikaç tanesi zorlamı al dıyorlar diyeYemeLik yazdı: ↑24 Eki 2017 21:03 Kürşad bey lütfen sizden rica ediyorum güncellemeyi erkene felan çekin demiyorum şu teasermidir artık ne ise şunu ön tarihe alın bir şey yapınki oyuncular heyecanlansın. Yıllardır her şeyi oyunculardan beklediniz oyuncular maddi desteği esirgemedi.Plus dediniz aldık silahları yükselttik gözcü,ayı,kangal ne varsa çektik,artırıcılar aldık.Plusu silah zoruylamı çektiriyolar diyen arkadaşlar gelmesin yazılımı(oyunu) yapan onlar biz müşteriyiz.Artık sıra sizde fakat neler yaptığınıza anlam vermekten ziyade niye bunları yapıyorsunuz diye sorguluyorum.Sarı harfler felan yazıyorsunuz,garip bir afiş koyuyorsunuz tarih içeren felan.Biraz bulanıklıktan ziyade netlik istiyoruz.
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
Harekete geç ve yaşa son 400luge gelirken gulbatur birinci sahbatur sondan geliyo gül batur birinci şah batur geliyor

Yayınlayın şu teaserı siz de rahatlayın bizde rahatlayalım artık yeni bir heyecan yeni bir soluk olsun teaserı gören oyuna dönsün, oynayanlar daha istekli oynasın, verin coşkuyu şu neferlere artık..
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Beyler adamlar yayınlamadığı zaman ellerine bir şey geçmiyor, son rütuşları değişiklikleri yapıyorlar ki kaliteli ve tatmin edici bir tanıtım olsun,az kişiyle büyük işler çıkarma peşinde olduğu her zaman desteğimizi esirgemeyelim.
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar sabır biraz evet çoğu kişinin bekleme sınırının kat kat üstünde bekledik fakat beklediğimize değecek bir güncelleme ve teaser hazırladıklarını düşünüyorum o yüzden en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorlar şu an bize düşen görev destek olmak mutlaka bana katılmayan arkadaşlarımızda olacaktır fakat benim görüşüm bu yönde 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk