EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM
- BirGaripYolcu
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM
Merhaba arkadaşlar 2014 de ara verdıgım oyuna gerı donmeyı dusunuyorum ama yenı bır nıck ve yenı bır loncayla devam etmek ıstıyorum lütfen bıldıgınız güzel karekter nıcklerı ve lonca nıcklerı yazarmısınız yazmadan geçmeyin lütfen
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM
Buraya insanlar gelip bir sürü nick yazar fakat kendi istediğin bir Nick'i oluşturman daha iyi olur. Sonrasın da pişman olabilirsin.
Bu karakterinin tipi için de geçerli .
Bu karakterinin tipi için de geçerli .
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Re: EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM
Sana isim öneremem ama ismin nereden esinleneceğini söyleyebilirim. Mesela okduğun kitaptaki bir karakter, dinlediğin müzikteki bir sözcük, kalıplaşmış sözcükler de olabilir, bir ifade, bir film kahramanı ama en çok da tercih edilen tarihi karakterler bunun başında gelecektir.
BENCE FORUMDA KONU BAŞLIĞI AÇARKEN KARAKTER SINIRI BULUNMALVEVE BÜYÜK YAZILMAMALI
- BirGaripYolcu
- İskele Babası

NEDEN RAHATsızmı oldun dostum
- BirGaripYolcu
- İskele Babası

Dogru soyluyorsun dostum ama bilirsiniz bu karekter nıcklerı olsun lonca nıcklerı olsun ınsan cok kararsız kalıyor çeverelerının fkirleriyle aydınlanıyor az çokRetaliation yazdı: ↑21 Eyl 2017 15:41 Sana isim öneremem ama ismin nereden esinleneceğini söyleyebilirim. Mesela okduğun kitaptaki bir karakter, dinlediğin müzikteki bir sözcük, kalıplaşmış sözcükler de olabilir, bir ifade, bir film kahramanı ama en çok da tercih edilen tarihi karakterler bunun başında gelecektir.
Yok büyük yazmak agresif konuşmayı temsil eder. Başlıkta büyük yazmak garip durmuş
- BirGaripYolcu
- İskele Babası

anladım dostum bir dahaki sefere ona dıkkat edeyım daha dıkkat çekici dursun dıye yazmıştım sadeceTOLGARDA yazdı: ↑21 Eyl 2017 17:21Yok büyük yazmak agresif konuşmayı temsil eder. Başlıkta büyük yazmak garip durmuş
- Boribars
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Bunlar göreceli kavramlardır. O sebepten isim önerisi yapmamak gerek. Adını ben verdikten sonra ne özelliği kalabilir ki ?
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- BirGaripYolcu
- İskele Babası

arkdşlar herkes farklı farklı yorumluyor ben başlıgı yorumlayın demedımkı hanı bıldııgnız tavsıye edebılcegınız nıcklerı yazmanız bana yeter arkdşlar siizn fikirlerınızle ve kendı aklımdakı fıkırlerı birleştirip ortaya güzel bir isim cıkarmaya çalışıyorum sadece