EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM

Mesaj gönderen BirGaripYolcu »

Merhaba arkadaşlar 2014 de ara verdıgım oyuna gerı donmeyı dusunuyorum ama yenı bır nıck ve yenı bır loncayla devam etmek ıstıyorum lütfen bıldıgınız güzel karekter nıcklerı ve lonca nıcklerı yazarmısınız yazmadan geçmeyin lütfen
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM

Mesaj gönderen BayTerapi »

Buraya insanlar gelip bir sürü nick yazar fakat kendi istediğin bir Nick'i oluşturman daha iyi olur. Sonrasın da pişman olabilirsin.
Bu karakterinin tipi için de geçerli .
kedi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Re: EN GÜZELN KAREKTER NICKLERI VE LONCA NICKLERI LÜTFEN BAKMADAN GEÇMEYINIZ COK KARARSIZIM

Mesaj gönderen Retaliation »

Sana isim öneremem ama ismin nereden esinleneceğini söyleyebilirim. Mesela okduğun kitaptaki bir karakter, dinlediğin müzikteki bir sözcük, kalıplaşmış sözcükler de olabilir, bir ifade, bir film kahramanı ama en çok da tercih edilen tarihi karakterler bunun başında gelecektir.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

BENCE FORUMDA KONU BAŞLIĞI AÇARKEN KARAKTER SINIRI BULUNMALVEVE BÜYÜK YAZILMAMALI
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası

TOLGARDA yazdı: 21 Eyl 2017 16:53 BENCE FORUMDA KONU BAŞLIĞI AÇARKEN KARAKTER SINIRI BULUNMALVEVE BÜYÜK YAZILMAMALI
NEDEN RAHATsızmı oldun dostum
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası

Retaliation yazdı: 21 Eyl 2017 15:41 Sana isim öneremem ama ismin nereden esinleneceğini söyleyebilirim. Mesela okduğun kitaptaki bir karakter, dinlediğin müzikteki bir sözcük, kalıplaşmış sözcükler de olabilir, bir ifade, bir film kahramanı ama en çok da tercih edilen tarihi karakterler bunun başında gelecektir.
Dogru soyluyorsun dostum ama bilirsiniz bu karekter nıcklerı olsun lonca nıcklerı olsun ınsan cok kararsız kalıyor çeverelerının fkirleriyle aydınlanıyor az çok
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

BirGaripYolcu yazdı: 21 Eyl 2017 17:09
TOLGARDA yazdı: 21 Eyl 2017 16:53 BENCE FORUMDA KONU BAŞLIĞI AÇARKEN KARAKTER SINIRI BULUNMALVEVE BÜYÜK YAZILMAMALI
Yok büyük yazmak agresif konuşmayı temsil eder. Başlıkta büyük yazmak garip durmuş
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası

TOLGARDA yazdı: 21 Eyl 2017 17:21
BirGaripYolcu yazdı: 21 Eyl 2017 17:09
Yok büyük yazmak agresif konuşmayı temsil eder. Başlıkta büyük yazmak garip durmuş
anladım dostum bir dahaki sefere ona dıkkat edeyım daha dıkkat çekici dursun dıye yazmıştım sadece
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Bunlar göreceli kavramlardır. O sebepten isim önerisi yapmamak gerek. Adını ben verdikten sonra ne özelliği kalabilir ki ?
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası

arkdşlar herkes farklı farklı yorumluyor ben başlıgı yorumlayın demedımkı hanı bıldııgnız tavsıye edebılcegınız nıcklerı yazmanız bana yeter arkdşlar siizn fikirlerınızle ve kendı aklımdakı fıkırlerı birleştirip ortaya güzel bir isim cıkarmaya çalışıyorum sadece

“Genel Etkileşim” sayfasına dön