Evet bazı gerçekler vardır ki 5 senedir güncelleme gelmiyor bu 5 sene içerisinde akıllı telefonlar kıyasıya yarıştı bilgisayar OEM üreticileri'de nitekim yeni işlemciler yeni jenerasyonlar yeni ekran kartları yazılımcılar yeni işletim sistemleri çıkardılar tabi malesef oyunumuz 2012 de durduğu için çalışmalar yapılmadı Windows 7 işletim sistemleri için çalışır halde kaldı Windows 10 da oyunu kullanan arkadaşlar sürekli senkronizasyon problemleri yaşıyorlar şimdi birinci sorum sizlere ikinci sorum Oyun geliştricilerine;
1)Hatalarla karşılaşanlar var mı sizce düzeltilme yolu var mı yoksa aynı şekilde devam ediyor musunuz ?
2)Bu senkronizenin üzerinde çalışılıyor mu ?
Dip Not:Windows 7 format atma çözümü sunmayın 7.nesil i7 işlemcisi olanlar var
İKV ve Windows 10
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: İKV ve Windows 10
Ben çareyi Win10'dan Win7'ye format ile dönüş olarak yaptım , her anlamda mutluyum huzurluyum.
Windows 10 sürekli olmadık yerlerde saçma sapan hatalar vermeye başlamıştı.Gerek internet üzerinden gerek yüklü programlar üzerinden sürekli hatalar mevcuttu.Windows 10 bence Vista'dan sonra büyük pişmanlıktır.
Windows 10 sürekli olmadık yerlerde saçma sapan hatalar vermeye başlamıştı.Gerek internet üzerinden gerek yüklü programlar üzerinden sürekli hatalar mevcuttu.Windows 10 bence Vista'dan sonra büyük pişmanlıktır.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Bunun en kesim çözümü bu elbet ama maalesef ki bilgisayarda i7 7.jenerasyon işlemci var ve bu işlemciye kesinlikle W10 aşağısı format kabul etmiyorFiratCakiroglu yazdı: ↑31 Ağu 2017 22:34 Ben çareyi Win10'dan Win7'ye format ile dönüş olarak yaptım , her anlamda mutluyum huzurluyum.
-
ToticPhilosophy
- İskele Babası

Umarım yöneticilerimiz bu işinde üstüne düşerler
Win10 kullanıyorum, herhangi bi sorun yaşamıyorum. Oyunu tam ekranda oynayınca bazı yerlerde kritik hata geliyor ama pencere modunda oynadığım için herhangi bi hata sıkıntısı yaşamıyorum. Gün boyu oyunda olduğumda 2-3 hata falan alıyorum toplamda. Bende başta win7 dönmeye çalışmıştım buna alışamam diye fakat 7700 hq kullandığım için kurması mümkün değil. Win10 un özellikleri hızı gayet mükemmel

- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Jitem
Win10 candır gerisi heyecandır. Bende win10 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şuana kadar.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
-
offalena
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Sağ tık, nvidia grafik işlemcisiyle çalıştır. Ben böyle çözdüm. @Trashmetal1)Hatalarla karşılaşanlar var mı sizce düzeltilme yolu var mı yoksa aynı şekilde devam ediyor musunuz ?

-
ToticPhilosophy
- İskele Babası