İKV ve Windows 10

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

İKV ve Windows 10

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Evet bazı gerçekler vardır ki 5 senedir güncelleme gelmiyor bu 5 sene içerisinde akıllı telefonlar kıyasıya yarıştı bilgisayar OEM üreticileri'de nitekim yeni işlemciler yeni jenerasyonlar yeni ekran kartları yazılımcılar yeni işletim sistemleri çıkardılar tabi malesef oyunumuz 2012 de durduğu için çalışmalar yapılmadı Windows 7 işletim sistemleri için çalışır halde kaldı Windows 10 da oyunu kullanan arkadaşlar sürekli senkronizasyon problemleri yaşıyorlar şimdi birinci sorum sizlere ikinci sorum Oyun geliştricilerine;

1)Hatalarla karşılaşanlar var mı sizce düzeltilme yolu var mı yoksa aynı şekilde devam ediyor musunuz ?
2)Bu senkronizenin üzerinde çalışılıyor mu ?

Dip Not:Windows 7 format atma çözümü sunmayın 7.nesil i7 işlemcisi olanlar var
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: İKV ve Windows 10

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Ben çareyi Win10'dan Win7'ye format ile dönüş olarak yaptım , her anlamda mutluyum huzurluyum.
Windows 10 sürekli olmadık yerlerde saçma sapan hatalar vermeye başlamıştı.Gerek internet üzerinden gerek yüklü programlar üzerinden sürekli hatalar mevcuttu.Windows 10 bence Vista'dan sonra büyük pişmanlıktır.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

FiratCakiroglu yazdı: 31 Ağu 2017 22:34 Ben çareyi Win10'dan Win7'ye format ile dönüş olarak yaptım , her anlamda mutluyum huzurluyum.
Windows 10 sürekli olmadık yerlerde saçma sapan hatalar vermeye başlamıştı.Gerek internet üzerinden gerek yüklü programlar üzerinden sürekli hatalar mevcuttu.Windows 10 bence Vista'dan sonra büyük pişmanlıktır.
Bunun en kesim çözümü bu elbet ama maalesef ki bilgisayarda i7 7.jenerasyon işlemci var ve bu işlemciye kesinlikle W10 aşağısı format kabul etmiyor
ToticPhilosophy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ToticPhilosophy »

Umarım yöneticilerimiz bu işinde üstüne düşerler
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rasenganm »

Win10 kullanıyorum, herhangi bi sorun yaşamıyorum. Oyunu tam ekranda oynayınca bazı yerlerde kritik hata geliyor ama pencere modunda oynadığım için herhangi bi hata sıkıntısı yaşamıyorum. Gün boyu oyunda olduğumda 2-3 hata falan alıyorum toplamda. Bende başta win7 dönmeye çalışmıştım buna alışamam diye fakat 7700 hq kullandığım için kurması mümkün değil. Win10 un özellikleri hızı gayet mükemmel
Resim
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Win10 candır gerisi heyecandır. Bende win10 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şuana kadar.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
offalena
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen offalena »

1)Hatalarla karşılaşanlar var mı sizce düzeltilme yolu var mı yoksa aynı şekilde devam ediyor musunuz ?
Sağ tık, nvidia grafik işlemcisiyle çalıştır. Ben böyle çözdüm. @Trashmetal
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Çözüm yok, yani varsa bile ben bulamadım
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
ToticPhilosophy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ToticPhilosophy »

Boribars yazdı: 01 Eyl 2017 07:48 Win10 candır gerisi heyecandır. Bende win10 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım şuana kadar.
Katılıyorum. Aman nazar değmesin. Ama sıkıntı yaşayanda çok var. Sorun ikv de mi, sıkıntı yaşayan oyuncularda mı anlamadım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön