OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SoNeFeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN

Mesaj gönderen SoNeFeR »

OYUNDA BILDIGINIZ GIBI ÇEVRENIZ YOKSA ÇT GIREMZSINIZ.BUGUN 5 SAAT CT ONUNDE BEKLEDIM KLANA YAZDIM KIMSE ALMADI.ADAMA 1700 HS GELIYIMMI DIYORUM ADAM CEVAP BILE VERMIYOR.BU MESAJI YAPARKEN SINIRDEN ELIM TITREDI.LUTFEN YARDIM EDIN CT GIREMIYORUM
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Plusun varsa kendi grubunu toplamaya çalış.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Yıllardır sayısızca büyücü kastım, m1 m23 met 3 kons 13 bb3 tılsımlarıyla çemberli atıyorum , 2150 hsli bir büyücümü şuan tamamlamaya çalışıyorum , geçen gün biri kardeş hs düşük dedi 😂😂 hunharca güldüm, aklıma geldikçe hala gülüyorum 😂😂😂 o günden beri o arkadaşı grubuma almıyorum , çok mutluyum 😂😂 sana da benden bir tavsiye dostum sen onlara gitme onlar sana gelsin 😉
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

O şekilde daha çok beklersin dostum arkadaşın belirttiği gibi kendi seviyende insanlar bulmaya çalışmanı öneririm. Tanıdığın olmadığı müddetçe çok zor, oyunda yardımsever bulman ondan daha zor...
Resim
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Ne yapacaksın grup bölgesine girip. Gıcık tiplerle muhattap olucaksın ya gruptan atıcan ya gruptan çıkacaksın. Kendin üret ihtiyacın olanı kimseyle muhattap olma. Tılsıma vereceğin parayı üretime verebilirsin, hatanın düzeltilmesi üstüne tavsiyem budur. :relaxed:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Günaydın :) :blush:

Oyunda ya paran yada sağlam bir çevren olması şart.

Birak hs yi güneş asalıları götürüyorduk tanıdıklar diye :)

Şunu söylemek isterim herkes içeride seri ve rahat gitmek istiyor oyalanmadan :) tanımadığı biri için uğraşmayı istemiyor insanlarımız.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ekonomist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ekonomist »

Selamün aleyküm.Ben Nostalji Loncasından EKONOMİST.Bu sözüm Beyazköşk sunucusundaki tüm bölge için veya herhangi bir görev için grup arayan fakat bulamayan arkadaşlara.Oyuna şu sıralar bazı işlerim sebebiyle giremesemde,sizlerle ufak bir sohbetin ardından arz klanında loncasının üye alımlarına baktığım Uyanış'ın çatısı altında toplanabiliriz.Tüm görevlerinize ve grup bölgelerine girmenize şahsi olarak yardımcı olmak isterim. :relaxed: .Loncamız geçmesi çok basit ve tek bir kritere sahiptir,hey hey korkmayın aidat istemiyoruz ;) , bu kriteri geçip geçemediğiniz ise sohbetimizin sonunda sizlere söylenecektir.Hep beraber
egolarımızı,kırıcı sözlerimizi,ukala tavırlarımızı bir kenera bırakıp beraber vakit geçirme dileğiyle,şimdilik hoşçakalın.

Genelde aktif olduğum nick: ıBUĞDAYı
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

SoNeFeR yazdı: 16 Ağu 2017 00:14 OYUNDA BILDIGINIZ GIBI ÇEVRENIZ YOKSA ÇT GIREMZSINIZ.BUGUN 5 SAAT CT ONUNDE BEKLEDIM KLANA YAZDIM KIMSE ALMADI.ADAMA 1700 HS GELIYIMMI DIYORUM ADAM CEVAP BILE VERMIYOR.BU MESAJI YAPARKEN SINIRDEN ELIM TITREDI.LUTFEN YARDIM EDIN CT GIREMIYORUM
Adamlara Hakk veriyorum çünkü gruba alıpta sonra laf yapmaya başlayan kücük kardeşlerimiz var ! üstüne alınma lütfen şahsi bişey değil bu söylediklerim biz çemberlitaşa girsek bile arkadaş ortamında giriyoruz ve kimseye yer bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz tek tavsiyem biraz samimi olman ve insanlarla tanışman tanışmak kötü bir şey değil bol şans

İyi forumlar .
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirogllu »

Bir Bayanla tanış desek 1oo tane numara bulurlar oyunda bir arkadaş yapamıyorlar biraz oyundan sohbet etmeye çalışın hep oyun dedikleri için kaybediyorlar .
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

amirogllu yazdı: 16 Ağu 2017 10:12 Bir Bayanla tanış desek 1oo tane numara bulurlar oyunda bir arkadaş yapamıyorlar biraz oyundan sohbet etmeye çalışın hep oyun dedikleri için kaybediyorlar .
Herkes senin gibi abi abi diye dolaşmak zorunda değil grup bölgesi için
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön