OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN
OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN
OYUNDA BILDIGINIZ GIBI ÇEVRENIZ YOKSA ÇT GIREMZSINIZ.BUGUN 5 SAAT CT ONUNDE BEKLEDIM KLANA YAZDIM KIMSE ALMADI.ADAMA 1700 HS GELIYIMMI DIYORUM ADAM CEVAP BILE VERMIYOR.BU MESAJI YAPARKEN SINIRDEN ELIM TITREDI.LUTFEN YARDIM EDIN CT GIREMIYORUM
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN
Plusun varsa kendi grubunu toplamaya çalış.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Yıllardır sayısızca büyücü kastım, m1 m23 met 3 kons 13 bb3 tılsımlarıyla çemberli atıyorum , 2150 hsli bir büyücümü şuan tamamlamaya çalışıyorum , geçen gün biri kardeş hs düşük dedi 
hunharca güldüm, aklıma geldikçe hala gülüyorum 

o günden beri o arkadaşı grubuma almıyorum , çok mutluyum 
sana da benden bir tavsiye dostum sen onlara gitme onlar sana gelsin 
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
O şekilde daha çok beklersin dostum arkadaşın belirttiği gibi kendi seviyende insanlar bulmaya çalışmanı öneririm. Tanıdığın olmadığı müddetçe çok zor, oyunda yardımsever bulman ondan daha zor...

Ne yapacaksın grup bölgesine girip. Gıcık tiplerle muhattap olucaksın ya gruptan atıcan ya gruptan çıkacaksın. Kendin üret ihtiyacın olanı kimseyle muhattap olma. Tılsıma vereceğin parayı üretime verebilirsin, hatanın düzeltilmesi üstüne tavsiyem budur. 
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Günaydın
Oyunda ya paran yada sağlam bir çevren olması şart.
Birak hs yi güneş asalıları götürüyorduk tanıdıklar diye
Şunu söylemek isterim herkes içeride seri ve rahat gitmek istiyor oyalanmadan
tanımadığı biri için uğraşmayı istemiyor insanlarımız.
Oyunda ya paran yada sağlam bir çevren olması şart.
Birak hs yi güneş asalıları götürüyorduk tanıdıklar diye
Şunu söylemek isterim herkes içeride seri ve rahat gitmek istiyor oyalanmadan
Selamün aleyküm.Ben Nostalji Loncasından EKONOMİST.Bu sözüm Beyazköşk sunucusundaki tüm bölge için veya herhangi bir görev için grup arayan fakat bulamayan arkadaşlara.Oyuna şu sıralar bazı işlerim sebebiyle giremesemde,sizlerle ufak bir sohbetin ardından arz klanında loncasının üye alımlarına baktığım Uyanış'ın çatısı altında toplanabiliriz.Tüm görevlerinize ve grup bölgelerine girmenize şahsi olarak yardımcı olmak isterim.
.Loncamız geçmesi çok basit ve tek bir kritere sahiptir,hey hey korkmayın aidat istemiyoruz
, bu kriteri geçip geçemediğiniz ise sohbetimizin sonunda sizlere söylenecektir.Hep beraber
egolarımızı,kırıcı sözlerimizi,ukala tavırlarımızı bir kenera bırakıp beraber vakit geçirme dileğiyle,şimdilik hoşçakalın.
Genelde aktif olduğum nick: ıBUĞDAYı
egolarımızı,kırıcı sözlerimizi,ukala tavırlarımızı bir kenera bırakıp beraber vakit geçirme dileğiyle,şimdilik hoşçakalın.
Genelde aktif olduğum nick: ıBUĞDAYı
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
Adamlara Hakk veriyorum çünkü gruba alıpta sonra laf yapmaya başlayan kücük kardeşlerimiz var ! üstüne alınma lütfen şahsi bişey değil bu söylediklerim biz çemberlitaşa girsek bile arkadaş ortamında giriyoruz ve kimseye yer bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz tek tavsiyem biraz samimi olman ve insanlarla tanışman tanışmak kötü bir şey değil bol şans
İyi forumlar .
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
Bir Bayanla tanış desek 1oo tane numara bulurlar oyunda bir arkadaş yapamıyorlar biraz oyundan sohbet etmeye çalışın hep oyun dedikleri için kaybediyorlar .
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Herkes senin gibi abi abi diye dolaşmak zorunda değil grup bölgesi için