Merhaba arkadaşlar ben masaüstü kullanarak ikv oynuyorum fakat bir sorum olacaktı.
2si bir arada bilgisayarlar - yani hem android hem Windows destekleyip laptop veya tablet olabilen bilgisayarlar - ile ikv oynanabiliyor mu, yani o cihazlarda windows market dışından bi yerden indirme yapabiliyor muyuz, çünkü onların işletim sisteminin Windows Phone gibi olduğunu, yani .exe uzanlısı dosyaları açmadığını duymuştum. bu tür bilgisayar kullanan veya ikv ye bu tür bilgisayarlarla giren varsa bana yardımcı olabilir mi? Böyle bi cihaz almayı düşünüyorum fakat aklımı karıştırdı
2si bir Arada bilgisayarda İKV
Re: 2si bir Arada bilgisayarda İKV
Tablete Windows kurup klavye takmak gibi bir şey o bilgisayarlar. Çalıştırsa bile yeterli performans alacağını sanmıyorum.
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
işlemcisi i386 ve görüntü aygıtı directx9 destekli ise oynarsın.

leones non capit muscas
Benim var, çalışıyor. Kasma sorunu da yaşamıyor. Windows mobile değil normal Win 10 kullanıyorlar. Tabi dokunmatik ekran İKV'de çalışmıyor
Mouse kullanırsan sorun yok. İkisi bir arada olmasına rağmen sıradan bilgisayar gibi kullanıyorum ben.
Merhaba TOLGARDA, cevabın için teşekkürler. Kullandığın cihazın marka ve modelini öğrenebilir miyim? İstersen kirlilik olmaması açısından özel mesaj yoluyla da ulaştırabilirsin, tekrardan teşekkürler
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
Hometech Wi100 ama cihaz marka modeline takılmayın derim. Sonuçta piyasadaki her bilgisayar ikv'yi kaldırabilecek güçtedir.