2si bir Arada bilgisayarda İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

2si bir Arada bilgisayarda İKV

Mesaj gönderen mstfmrt »

Merhaba arkadaşlar ben masaüstü kullanarak ikv oynuyorum fakat bir sorum olacaktı.

2si bir arada bilgisayarlar - yani hem android hem Windows destekleyip laptop veya tablet olabilen bilgisayarlar - ile ikv oynanabiliyor mu, yani o cihazlarda windows market dışından bi yerden indirme yapabiliyor muyuz, çünkü onların işletim sisteminin Windows Phone gibi olduğunu, yani .exe uzanlısı dosyaları açmadığını duymuştum. bu tür bilgisayar kullanan veya ikv ye bu tür bilgisayarlarla giren varsa bana yardımcı olabilir mi? Böyle bi cihaz almayı düşünüyorum fakat aklımı karıştırdı
Kullanıcı avatarı
sniper94
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: 2si bir Arada bilgisayarda İKV

Mesaj gönderen sniper94 »

Tablete Windows kurup klavye takmak gibi bir şey o bilgisayarlar. Çalıştırsa bile yeterli performans alacağını sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

işlemcisi i386 ve görüntü aygıtı directx9 destekli ise oynarsın.
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Benim var, çalışıyor. Kasma sorunu da yaşamıyor. Windows mobile değil normal Win 10 kullanıyorlar. Tabi dokunmatik ekran İKV'de çalışmıyor :D Mouse kullanırsan sorun yok. İkisi bir arada olmasına rağmen sıradan bilgisayar gibi kullanıyorum ben.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mstfmrt »

TOLGARDA yazdı: 03 Ağu 2017 00:46 Benim var, çalışıyor. Kasma sorunu da yaşamıyor. Windows mobile değil normal Win 10 kullanıyorlar. Tabi dokunmatik ekran İKV'de çalışmıyor :D Mouse kullanırsan sorun yok. İkisi bir arada olmasına rağmen sıradan bilgisayar gibi kullanıyorum ben.
Merhaba TOLGARDA, cevabın için teşekkürler. Kullandığın cihazın marka ve modelini öğrenebilir miyim? İstersen kirlilik olmaması açısından özel mesaj yoluyla da ulaştırabilirsin, tekrardan teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

İşlemci önemli kardeşim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

mstfmrt yazdı: 03 Ağu 2017 01:10
TOLGARDA yazdı: 03 Ağu 2017 00:46 Benim var, çalışıyor. Kasma sorunu da yaşamıyor. Windows mobile değil normal Win 10 kullanıyorlar. Tabi dokunmatik ekran İKV'de çalışmıyor :D Mouse kullanırsan sorun yok. İkisi bir arada olmasına rağmen sıradan bilgisayar gibi kullanıyorum ben.
Merhaba TOLGARDA, cevabın için teşekkürler. Kullandığın cihazın marka ve modelini öğrenebilir miyim? İstersen kirlilik olmaması açısından özel mesaj yoluyla da ulaştırabilirsin, tekrardan teşekkürler :)
Hometech Wi100 ama cihaz marka modeline takılmayın derim. Sonuçta piyasadaki her bilgisayar ikv'yi kaldırabilecek güçtedir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön