Sunucularin eskiligi
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Sunucularin eskiligi
oyunun sunuculari tr.gg sitelerinin sunucusu kadar kötü mü arkadaslar Allahtan cok oynayan yok ona ragmen çöküyor iyilestirmeye gidilmeli sayin yetkililer.. Bunu destekten yazdim ama benim basligima cevap vermek yerine kapatan SuhanPerdaza da cok şaşırdım. boyle konulari, oyunun eksiklerini forumda acik acik soylemek yerine destekten yazmak istedim de anlaşılan oyunun eksiklerini ulu orta yerde paylasmamiz gerekiyor bizim dikkate alinmamiz icin..
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucularin eskiligi
Yaz kardeş Hak aramakta seninde hakkın dolayısıyla engel yok haykır !'^+%&/())=?_ forumuna bakalım
kim ne diyor lueqwuleuqwleuqw
kim ne diyor lueqwuleuqwleuqw
Re: Sunucularin eskiligi
Merhaba
Böyle düşündüğünüzü görünce gerçekten üzüldüm. Bildirmiş olduğunuz mesajı notlarım arasına alıp ilgili birime iletmek için hazırlamış bulunmaktayım. Yapmış olduğunuz öneri bildirim şeklinde olduğu için tarafınıza herhangi bir dönüş yapmadım. Her zaman söylediğimiz gibi; İstanbul Kıyamet Vakti her zaman camiadan gelen geri dönüşlerin dikkate alınarak geliştirildiği bir oyun olmuştur. Bildiriminizi de bu çerçevede geliştirme ekibine ileterek, değerlendirmeye sunacağımızdan şüpheniz olmasın.
İyi oyunlar
Böyle düşündüğünüzü görünce gerçekten üzüldüm. Bildirmiş olduğunuz mesajı notlarım arasına alıp ilgili birime iletmek için hazırlamış bulunmaktayım. Yapmış olduğunuz öneri bildirim şeklinde olduğu için tarafınıza herhangi bir dönüş yapmadım. Her zaman söylediğimiz gibi; İstanbul Kıyamet Vakti her zaman camiadan gelen geri dönüşlerin dikkate alınarak geliştirildiği bir oyun olmuştur. Bildiriminizi de bu çerçevede geliştirme ekibine ileterek, değerlendirmeye sunacağımızdan şüpheniz olmasın.
İyi oyunlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!