Sunucularin eskiligi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Sunucularin eskiligi

Mesaj gönderen noctiluca »

oyunun sunuculari tr.gg sitelerinin sunucusu kadar kötü mü arkadaslar Allahtan cok oynayan yok ona ragmen çöküyor iyilestirmeye gidilmeli sayin yetkililer.. Bunu destekten yazdim ama benim basligima cevap vermek yerine kapatan SuhanPerdaza da cok şaşırdım. boyle konulari, oyunun eksiklerini forumda acik acik soylemek yerine destekten yazmak istedim de anlaşılan oyunun eksiklerini ulu orta yerde paylasmamiz gerekiyor bizim dikkate alinmamiz icin..
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucularin eskiligi

Mesaj gönderen amirogllu »

Yaz kardeş Hak aramakta seninde hakkın dolayısıyla engel yok haykır !'^+%&/())=?_ forumuna bakalım
kim ne diyor lueqwuleuqwleuqw
Resim
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Sunucularin eskiligi

Mesaj gönderen Naveran »

Merhaba

Böyle düşündüğünüzü görünce gerçekten üzüldüm. Bildirmiş olduğunuz mesajı notlarım arasına alıp ilgili birime iletmek için hazırlamış bulunmaktayım. Yapmış olduğunuz öneri bildirim şeklinde olduğu için tarafınıza herhangi bir dönüş yapmadım. Her zaman söylediğimiz gibi; İstanbul Kıyamet Vakti her zaman camiadan gelen geri dönüşlerin dikkate alınarak geliştirildiği bir oyun olmuştur. Bildiriminizi de bu çerçevede geliştirme ekibine ileterek, değerlendirmeye sunacağımızdan şüpheniz olmasın.

İyi oyunlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön