Oyunculardan Gelen İsteklerin Çoğalması
Oyunculardan Gelen İsteklerin Çoğalması
Normalde bu kadar fazla değildi ama güncelleme haberi ile birlikte herkes irili ufaklı fikirlerini paylaşıyor. Ama ben güncelleme paketinin hazır olduğu ve üzerinde daha fazla değiştirilme yapılmayacağı görüşündeyim. Yani zaten Sobee böyle şeyleri bitirdikten sonra duyuran bir şirket. Yanlışım varsa düzeltin ama bence çoğu istek boşa çıkacak. Öneri - istek tarzı konular açmamanız daha mantıklı olacaktır 
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Oyunculardan Gelen İsteklerin Çoğalması
Halihazirda bir paket olsaydi ve oyuncu isteklerine gore sekillenmeseydi,zaten o paket suan oyuna gelmisti.Gorgar'ın aciklamalarinda oylesine bir guncelleme yapmak istemedikleri ibaresi var ki bu cok onemli.Yani evet dedigin gibi bir paket zamaninda hazirdi ve bunu bekletiyorlardi ama demek ki ilaveten koymak istedikleri birtakım şeyler varki süreç uzuyor.Bu süreçte de oyuncuların fikirlerinden yararlandıklarını düşünüyorum.Bonolar meselesini oyuncular dile getirmese herhangi bir gûncelleme olmazdı en basitinden.Genişleme paketinden önce hata,bug vs sorunlar gideriliyor ki bu çok doğru bir hamleydi.Bunları tespit edebilmek ve bildirmek oyun yöneticileri kadar oyuncularında görevi.Emin ol forum hergûn olmasa bile 2 günde bir inceleniyordur ve sebebini azcok tahmin edebiliyoruz.Bu sebepten herkesin birkac cumlede olsa istedigi veya istemedigi seyleri belirtmesinde fayda var 
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Önceden dediklerinin yapılacağına hatta güncelleme olacağına inanmıyorlardı, şimdi inanıyorlar..
Bencede herşey hazır 1nisan ı yada game i bekliyorlar
herkes heycanlı e haliyle herkesin hayal gücü tavan yaptı güncelleme hakkında 
Nothing
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Ama hala oyunu karalamaya devam ediyorlar?
Ya iyi şeyler her zaman karalanır asla bir kitlenin %100'ünü memnun edemezsin
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Düşüncenize saygı duyuyorum fakat düşüncelerini paylaşan arkadaşların sizin tavsiyenizi dinlemesini öneririm çünkü bu bir hayal gücü zihinsel savaş ve milletin isteğidir tabi yapılmayacak ama ufak bir ayrıntı bile kaçırılsa
ne malum forumdaki yaratıcılıktan yararlanılmayacağı dememoki kimseyin görüşlerine engel olmayalım buırda herkes söz sahibi
Para yatıran biziz oyuncu olan biziz istediğimiz tarzları elbete sunarız.
4 yıl önce bende markete akçe ile Oyun parası alınması için arzulamıştım fakat öyle bir şeyin daha düşünülmediği söylendi
ben bu oyunu oynuyorsam hakkını verecekler.
bize tatil yoksa onlarada yatmak yok.
Düşmeden Hayallere Devam ;' ]
ne malum forumdaki yaratıcılıktan yararlanılmayacağı dememoki kimseyin görüşlerine engel olmayalım buırda herkes söz sahibi
Para yatıran biziz oyuncu olan biziz istediğimiz tarzları elbete sunarız.
4 yıl önce bende markete akçe ile Oyun parası alınması için arzulamıştım fakat öyle bir şeyin daha düşünülmediği söylendi
ben bu oyunu oynuyorsam hakkını verecekler.
bize tatil yoksa onlarada yatmak yok.
Düşmeden Hayallere Devam ;' ]
- karagol25
- Cin Avcısı

- Lonca: Karagöl Team
Bence Bu Tür Konular Boşuna Açılıyor Genişleme Paketi Hazırdır Artık İstekler Dikkate Alınırsa 5 Yıl Sonra
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı