Geri Dönmek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
lyokocan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Geri Dönmek

Mesaj gönderen lyokocan »

Herkese merhabalar.

Oyunu 2009-2010-2011 dönemlerinds sıkı bir şekilde oynamıştım. O zamanlar oyun cidden aşırı keyif veriyordu. Yardımlaşma, grup toplayıp bosslara girmek, Lodos-Arz savaşı olsun oyunu cidden çok iyi kılan şeylerdi. Fakat zamanla ben de herkes gibi oyunu bıraktım.

Şimdi yakında yeni güncellemenin geleceğini duydum ve tekrar başlayasım geldi. Yeni bir hesap açıp sıfırdan kasmak istiyorum fakat size sorum şu:

Eskisi gibi ortam var mı? Yeni başlamış biri olarak bosslara adam toplayacak kadar düşük seviyeli online var mı? Bahsettiğim bosslar Yeraltındaki ya da Meteordaki bosslar değil, Labirent bossuna, fare adam bossuna mesela.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Geri Dönmek

Mesaj gönderen Parlementxx »

Oyun biraktigin yillardan cok uzakta artik .Senin gibi dusunup baslayanlar bu aralar cok oldugu icin dusuk seviyelerde adam bulursun basladigin sunucuya bagli olarak.Yardimlasmanin son yillarda son harfinide kaybettik.Oyunda hala %10 luk bir kisim duruyo eskileri yasiyan bilen , geriye kalan %90 kesiminin gözünü tılsım item para bürümüş durumda.Oyunda artik savaşci diye birsey yok eski oyuncular icin olsa bile 0 dan basladigin icin senin icin yok.Grup bolgelerine alinmayan bir sinif haline geldi savaşcı.Buyucu desen M1 Met 2 3 kiyamet asa zirh istiyolar cemberlitasa girebilmen icin buda 900 m civari yapiyo.Oynayabilecegin tek sinif ortam bulana kadar sifaci onlar sana sen onlara muhtacsin cunku bu sinifla masrafsiz zahmetsiz kolay.

Eminönünde başlarsan benimle iletisime geç elimden geldigince yardimci olurum
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

Tekrardan hoş geldin dostum. Eminönü sunucusunda oynamayı düşünüyorsan bana ulaşabilirsin oyundaki karakterlerim: TolgaALBAYRAK, TiMURI, FReeDDooMM
Öncelikle arkadaş edinmeli bir loncaya katılmalısın aksi takdirde o tür şef yaratıklara seninle beraber gidebilecek oyuncu sayısı oldukça az. Loncalar artık referans yoluyla üye alımı yapıyor bu yüzden arkadaş edinirken katılmak istediğin lonca içerisinden biriyle tanışman gerekebilir. Diğer büyük şef yaratıklar (İfflis, Solucan, Kadim vs.) loncaya katılırsan eğer az kişiyle de hallolabilir hale geldi şu zamanlarda.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Oyun o eski havasını yitirse de hala oynamaya değer ve bahsettiğin şef yaratıklara da kolayca grup bulabilirsin. Eminönü'nde başlamanı ve ilk olarak şifacı açmanı öneririm.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bence eski havası da geri dönüyor. Ayrıca yeni başlayan herkes Eminönü'ne gitmese mi acaba?
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

Teşkilat'a gelirsen yardımcı olurum hocam. Grup bölgesine ben de giremiyorum artık ama görevlerde elimden geleni yaparım CHaRMeR büyücü karakterim Teşkilat'taki.
Kullanıcı avatarı
madmuh
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen madmuh »

Beyazköşkü tercih edersen eğer, akşamları yardım edebilirim bahsettiğin görevlere. Zaten genellikle oyunda görev yardımı ile zaman geçiriyorum. Başka birşey huzurve mutluluk vermiyor...
Sevgilerimle
Jotem-MEHMETTI
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Sıfırdan çar açmak sana külfetli olur. İyi düşün taşın bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön