Herkese merhabalar.
Oyunu 2009-2010-2011 dönemlerinds sıkı bir şekilde oynamıştım. O zamanlar oyun cidden aşırı keyif veriyordu. Yardımlaşma, grup toplayıp bosslara girmek, Lodos-Arz savaşı olsun oyunu cidden çok iyi kılan şeylerdi. Fakat zamanla ben de herkes gibi oyunu bıraktım.
Şimdi yakında yeni güncellemenin geleceğini duydum ve tekrar başlayasım geldi. Yeni bir hesap açıp sıfırdan kasmak istiyorum fakat size sorum şu:
Eskisi gibi ortam var mı? Yeni başlamış biri olarak bosslara adam toplayacak kadar düşük seviyeli online var mı? Bahsettiğim bosslar Yeraltındaki ya da Meteordaki bosslar değil, Labirent bossuna, fare adam bossuna mesela.
Geri Dönmek
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Geri Dönmek
Oyun biraktigin yillardan cok uzakta artik .Senin gibi dusunup baslayanlar bu aralar cok oldugu icin dusuk seviyelerde adam bulursun basladigin sunucuya bagli olarak.Yardimlasmanin son yillarda son harfinide kaybettik.Oyunda hala %10 luk bir kisim duruyo eskileri yasiyan bilen , geriye kalan %90 kesiminin gözünü tılsım item para bürümüş durumda.Oyunda artik savaşci diye birsey yok eski oyuncular icin olsa bile 0 dan basladigin icin senin icin yok.Grup bolgelerine alinmayan bir sinif haline geldi savaşcı.Buyucu desen M1 Met 2 3 kiyamet asa zirh istiyolar cemberlitasa girebilmen icin buda 900 m civari yapiyo.Oynayabilecegin tek sinif ortam bulana kadar sifaci onlar sana sen onlara muhtacsin cunku bu sinifla masrafsiz zahmetsiz kolay.
Eminönünde başlarsan benimle iletisime geç elimden geldigince yardimci olurum
Eminönünde başlarsan benimle iletisime geç elimden geldigince yardimci olurum

Tekrardan hoş geldin dostum. Eminönü sunucusunda oynamayı düşünüyorsan bana ulaşabilirsin oyundaki karakterlerim: TolgaALBAYRAK, TiMURI, FReeDDooMM
Öncelikle arkadaş edinmeli bir loncaya katılmalısın aksi takdirde o tür şef yaratıklara seninle beraber gidebilecek oyuncu sayısı oldukça az. Loncalar artık referans yoluyla üye alımı yapıyor bu yüzden arkadaş edinirken katılmak istediğin lonca içerisinden biriyle tanışman gerekebilir. Diğer büyük şef yaratıklar (İfflis, Solucan, Kadim vs.) loncaya katılırsan eğer az kişiyle de hallolabilir hale geldi şu zamanlarda.
Öncelikle arkadaş edinmeli bir loncaya katılmalısın aksi takdirde o tür şef yaratıklara seninle beraber gidebilecek oyuncu sayısı oldukça az. Loncalar artık referans yoluyla üye alımı yapıyor bu yüzden arkadaş edinirken katılmak istediğin lonca içerisinden biriyle tanışman gerekebilir. Diğer büyük şef yaratıklar (İfflis, Solucan, Kadim vs.) loncaya katılırsan eğer az kişiyle de hallolabilir hale geldi şu zamanlarda.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Oyun o eski havasını yitirse de hala oynamaya değer ve bahsettiğin şef yaratıklara da kolayca grup bulabilirsin. Eminönü'nde başlamanı ve ilk olarak şifacı açmanı öneririm.
Bence eski havası da geri dönüyor. Ayrıca yeni başlayan herkes Eminönü'ne gitmese mi acaba?
Teşkilat'a gelirsen yardımcı olurum hocam. Grup bölgesine ben de giremiyorum artık ama görevlerde elimden geleni yaparım CHaRMeR büyücü karakterim Teşkilat'taki.
Beyazköşkü tercih edersen eğer, akşamları yardım edebilirim bahsettiğin görevlere. Zaten genellikle oyunda görev yardımı ile zaman geçiriyorum. Başka birşey huzurve mutluluk vermiyor...
Sevgilerimle
Sevgilerimle
Jotem-MEHMETTI
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Sıfırdan çar açmak sana külfetli olur. İyi düşün taşın bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.