https://www.youtube.com/watch?v=LhqXBWF ... e=youtu.be
Videoda meran şehri girisinde ilk 2 meran muhafızının oldugu yerdeyim muhafız kesmek icin tesla kurdugumda teslanın assagıda biseylere vurdugunu gordum Tab yaptıgımda 2 tane ucan muhafız vardı.
Soru şu : Meranın altında herhangi bir bölge veya yapı yok bu muhafızlar nasıl buga girdi
2. soru suanki oldugum konumda tahminen meran köprüsünün altındaki köprü yer alıyo bu meranda bulamadıgımız bir yer olabilirmi
Merandaki gizemli bug
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Merandaki gizemli bug
Oradan bir konu çıkarmanın manası yok bence, bazen yukarıdada bulunuyorlar o uçan muhafızlar .
kedi
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Discord: parlooo.
Harita bittiği yerden itibaren diğer kısmı gösteriyor. Burası hidranın bulunduğu yer. Oraya gittiğinde de domuzkent haritada görünüyor.Parlementxx yazdı: ↑02 Tem 2017 10:26 Bir diğer ayrıntı
Domuzkentin ilerisinde yer alan haritada olup görselde olmayan bu yer neresi
Yerin altındaki muhafızlar ise, yaratıkların bazen buga girip yerin altında kalması olayı. Genellikle holde olsa da oyunun her yerinde bu hata mevcut. Tesla küresi de bir yaratık olduğu için duvarın altından çıkmaları çok normal. Biliyorsunuz yaratıklar yerin altına, üstüne, içine girebiliyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
TOLGARDA yazdı: ↑02 Tem 2017 10:40Harita bittiği yerden itibaren diğer kısmı gösteriyor. Burası hidranın bulunduğu yer. Oraya gittiğinde de domuzkent haritada görünüyor.Parlementxx yazdı: ↑02 Tem 2017 10:26 Bir diğer ayrıntı
Domuzkentin ilerisinde yer alan haritada olup görselde olmayan bu yer neresi
Yerin altındaki muhafızlar ise, yaratıkların bazen buga girip yerin altında kalması olayı. Genellikle holde olsa da oyunun her yerinde bu hata mevcut. Tesla küresi de bir yaratık olduğu için duvarın altından çıkmaları çok normal. Biliyorsunuz yaratıklar yerin altına, üstüne, içine girebiliyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Oyunda 8 yıldır varolan şeyleri yeni farketmiş olmak da büyük başarı 
- lancelot5151
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Soldiers
Farkettiyseniz merak labirent giriş köprsünün altında bir kaç köprü daha var. Bu genişleme paketi ile açılabilir aşağıdaki girişler bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Bu fikre önceleri sıcak bakmıyordum ama ;lancelot5151 yazdı: ↑20 Tem 2017 12:59 Farkettiyseniz merak labirent giriş köprsünün altında bir kaç köprü daha var. Bu genişleme paketi ile açılabilir aşağıdaki girişler bence.
Domuz'un bizi Meran Şehri'ne yollaması ile meran şehri serüveninin başlaması.
Domuz'un hol girişinin açması ile hol serüveninin başlaması.
Ve bir metinde geçen şu ifade üzerine ;
Yukarıya akan enerji zaten Çemberlitaş ile birleşiyordu.Aşağıya akan enerjinin nereye gittiğini bilmiyoruz.Gong Görevi yazdı:Bu yapıdan yukarıya ve aşağıya doğru akan bir enerji var.(Çemberlitaş'ın altındaki Nodus'tan bahsediyor)
Domuz bu seferde daha derinlere açılan bir geçit yaptırabilir diye düşündüm.Neden olmasın dedim.Ama şu an oyun gördüğümüz o köprüleri kullanacağımızı sanmıyorum pek.Çünkü mevcut haritanın altına ek bir harita değilde başka bir yere ışınlanma getirileceği için farklı bir yer olacaktır.

Ayrıca şu tılsım hakkında da bilgiye sahip değilim.Belki bu yere bir giriş eklenebilir.Daha derinlere açılan...
Belkide sadece sıradan bir detaydır.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
Son paylaştığınız resimdeki alan Kadim Hidra'nın az gerisinde bulunan alan. Yeraltı eski Tarshass'ın tamamıydı. Sonra yıkımdan geriye bu tarz şeyler kaldı. Buna benzer bir yapıyı Solucan'da da görebilirsiniz.Serinplay yazdı: ↑20 Tem 2017 13:38Bu fikre önceleri sıcak bakmıyordum ama ;lancelot5151 yazdı: ↑20 Tem 2017 12:59 Farkettiyseniz merak labirent giriş köprsünün altında bir kaç köprü daha var. Bu genişleme paketi ile açılabilir aşağıdaki girişler bence.
Domuz'un bizi Meran Şehri'ne yollaması ile meran şehri serüveninin başlaması.
Domuz'un hol girişinin açması ile hol serüveninin başlaması.
Ve bir metinde geçen şu ifade üzerine ;
Yukarıya akan enerji zaten Çemberlitaş ile birleşiyordu.Aşağıya akan enerjinin nereye gittiğini bilmiyoruz.Gong Görevi yazdı:Bu yapıdan yukarıya ve aşağıya doğru akan bir enerji var.(Çemberlitaş'ın altındaki Nodus'tan bahsediyor)
Domuz bu seferde daha derinlere açılan bir geçit yaptırabilir diye düşündüm.Neden olmasın dedim.Ama şu an oyun gördüğümüz o köprüleri kullanacağımızı sanmıyorum pek.Çünkü mevcut haritanın altına ek bir harita değilde başka bir yere ışınlanma getirileceği için farklı bir yer olacaktır.
Ayrıca şu tılsım hakkında da bilgiye sahip değilim.Belki bu yere bir giriş eklenebilir.Daha derinlere açılan...
Belkide sadece sıradan bir detaydır.
Ayrıca son bulduklarıma göre Gaffar Bey'in tüm prototipleri Meran yapımı. Yani Gaffar, Meranlara değil Meranlılar Gaffar'a yardım etmiş aslında.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
HollyShit yazdı: ↑20 Tem 2017 14:02 Son paylaştığınız resimdeki alan Kadim Hidra'nın az gerisinde bulunan alan. Yeraltı eski Tarshass'ın tamamıydı. Sonra yıkımdan geriye bu tarz şeyler kaldı. Buna benzer bir yapıyı Solucan'da da görebilirsiniz.
Ayrıca son bulduklarıma göre Gaffar Bey'in tüm prototipleri Meran yapımı. Yani Gaffar, Meranlara değil Meranlılar Gaffar'a yardım etmiş aslında.

Yerdeki tılsıma dikkat çekmek istemiştim o resimde.

Gaffar Bey'in prototiplerinden kasıt şunlar gibi şeyler mi? ;

Ben bu laboratuvarda uçan muhafızların üretildiğini düşünüyordum.(Resmi bulamadım videodan çektim

Ama dediğin gibi olabilir.Yani uçan muhafızların çalışma prensiplerini makinelere uygulamış ve büyü ile çalışmalarını sağlamış olabilir.