Merandaki gizemli bug

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Merandaki gizemli bug

Mesaj gönderen Parlementxx »

https://www.youtube.com/watch?v=LhqXBWF ... e=youtu.be

Videoda meran şehri girisinde ilk 2 meran muhafızının oldugu yerdeyim muhafız kesmek icin tesla kurdugumda teslanın assagıda biseylere vurdugunu gordum Tab yaptıgımda 2 tane ucan muhafız vardı.
Soru şu : Meranın altında herhangi bir bölge veya yapı yok bu muhafızlar nasıl buga girdi
2. soru suanki oldugum konumda tahminen meran köprüsünün altındaki köprü yer alıyo bu meranda bulamadıgımız bir yer olabilirmi
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Merandaki gizemli bug

Mesaj gönderen BayTerapi »

Oradan bir konu çıkarmanın manası yok bence, bazen yukarıdada bulunuyorlar o uçan muhafızlar .
kedi
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Bir diğer ayrıntı
Resim
Domuzkentin ilerisinde yer alan haritada olup görselde olmayan bu yer neresi
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Parlementxx yazdı: 02 Tem 2017 10:26 Bir diğer ayrıntı
Resim
Harita bittiği yerden itibaren diğer kısmı gösteriyor. Burası hidranın bulunduğu yer. Oraya gittiğinde de domuzkent haritada görünüyor.

Yerin altındaki muhafızlar ise, yaratıkların bazen buga girip yerin altında kalması olayı. Genellikle holde olsa da oyunun her yerinde bu hata mevcut. Tesla küresi de bir yaratık olduğu için duvarın altından çıkmaları çok normal. Biliyorsunuz yaratıklar yerin altına, üstüne, içine girebiliyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGARDA yazdı: 02 Tem 2017 10:40
Parlementxx yazdı: 02 Tem 2017 10:26 Bir diğer ayrıntı
Resim
Harita bittiği yerden itibaren diğer kısmı gösteriyor. Burası hidranın bulunduğu yer. Oraya gittiğinde de domuzkent haritada görünüyor.

Yerin altındaki muhafızlar ise, yaratıkların bazen buga girip yerin altında kalması olayı. Genellikle holde olsa da oyunun her yerinde bu hata mevcut. Tesla küresi de bir yaratık olduğu için duvarın altından çıkmaları çok normal. Biliyorsunuz yaratıklar yerin altına, üstüne, içine girebiliyor.
:+1:
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyunda 8 yıldır varolan şeyleri yeni farketmiş olmak da büyük başarı :)
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Farkettiyseniz merak labirent giriş köprsünün altında bir kaç köprü daha var. Bu genişleme paketi ile açılabilir aşağıdaki girişler bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

lancelot5151 yazdı: 20 Tem 2017 12:59 Farkettiyseniz merak labirent giriş köprsünün altında bir kaç köprü daha var. Bu genişleme paketi ile açılabilir aşağıdaki girişler bence.
Bu fikre önceleri sıcak bakmıyordum ama ;

Domuz'un bizi Meran Şehri'ne yollaması ile meran şehri serüveninin başlaması.
Domuz'un hol girişinin açması ile hol serüveninin başlaması.

Ve bir metinde geçen şu ifade üzerine ;
Gong Görevi yazdı:Bu yapıdan yukarıya ve aşağıya doğru akan bir enerji var.(Çemberlitaş'ın altındaki Nodus'tan bahsediyor)
Yukarıya akan enerji zaten Çemberlitaş ile birleşiyordu.Aşağıya akan enerjinin nereye gittiğini bilmiyoruz.

Domuz bu seferde daha derinlere açılan bir geçit yaptırabilir diye düşündüm.Neden olmasın dedim.Ama şu an oyun gördüğümüz o köprüleri kullanacağımızı sanmıyorum pek.Çünkü mevcut haritanın altına ek bir harita değilde başka bir yere ışınlanma getirileceği için farklı bir yer olacaktır.

Resim

Ayrıca şu tılsım hakkında da bilgiye sahip değilim.Belki bu yere bir giriş eklenebilir.Daha derinlere açılan...

Belkide sadece sıradan bir detaydır.
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Serinplay yazdı: 20 Tem 2017 13:38
lancelot5151 yazdı: 20 Tem 2017 12:59 Farkettiyseniz merak labirent giriş köprsünün altında bir kaç köprü daha var. Bu genişleme paketi ile açılabilir aşağıdaki girişler bence.
Bu fikre önceleri sıcak bakmıyordum ama ;

Domuz'un bizi Meran Şehri'ne yollaması ile meran şehri serüveninin başlaması.
Domuz'un hol girişinin açması ile hol serüveninin başlaması.

Ve bir metinde geçen şu ifade üzerine ;
Gong Görevi yazdı:Bu yapıdan yukarıya ve aşağıya doğru akan bir enerji var.(Çemberlitaş'ın altındaki Nodus'tan bahsediyor)
Yukarıya akan enerji zaten Çemberlitaş ile birleşiyordu.Aşağıya akan enerjinin nereye gittiğini bilmiyoruz.

Domuz bu seferde daha derinlere açılan bir geçit yaptırabilir diye düşündüm.Neden olmasın dedim.Ama şu an oyun gördüğümüz o köprüleri kullanacağımızı sanmıyorum pek.Çünkü mevcut haritanın altına ek bir harita değilde başka bir yere ışınlanma getirileceği için farklı bir yer olacaktır.

Resim

Ayrıca şu tılsım hakkında da bilgiye sahip değilim.Belki bu yere bir giriş eklenebilir.Daha derinlere açılan...

Belkide sadece sıradan bir detaydır.
Son paylaştığınız resimdeki alan Kadim Hidra'nın az gerisinde bulunan alan. Yeraltı eski Tarshass'ın tamamıydı. Sonra yıkımdan geriye bu tarz şeyler kaldı. Buna benzer bir yapıyı Solucan'da da görebilirsiniz.

Ayrıca son bulduklarıma göre Gaffar Bey'in tüm prototipleri Meran yapımı. Yani Gaffar, Meranlara değil Meranlılar Gaffar'a yardım etmiş aslında.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

HollyShit yazdı: 20 Tem 2017 14:02 Son paylaştığınız resimdeki alan Kadim Hidra'nın az gerisinde bulunan alan. Yeraltı eski Tarshass'ın tamamıydı. Sonra yıkımdan geriye bu tarz şeyler kaldı. Buna benzer bir yapıyı Solucan'da da görebilirsiniz.

Ayrıca son bulduklarıma göre Gaffar Bey'in tüm prototipleri Meran yapımı. Yani Gaffar, Meranlara değil Meranlılar Gaffar'a yardım etmiş aslında.
Resim

Yerdeki tılsıma dikkat çekmek istemiştim o resimde. :grin: Akrep tılsımının ufakları yeraltında bir çok yerde var.Bu tılsımdan sadece 1 tane var.Sadece bir detayda olabilir bir işarette...

Resim

Gaffar Bey'in prototiplerinden kasıt şunlar gibi şeyler mi? ;
Resim
Ben bu laboratuvarda uçan muhafızların üretildiğini düşünüyordum.(Resmi bulamadım videodan çektim :relaxed: )
Resim
Ama dediğin gibi olabilir.Yani uçan muhafızların çalışma prensiplerini makinelere uygulamış ve büyü ile çalışmalarını sağlamış olabilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön