Oyun Ayarları ve Kotaya Etkisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Oyun Ayarları ve Kotaya Etkisi

Mesaj gönderen XTIMURX »

Merhaba arkadaşlar.

Acaba oyun ayarlarını en üst seviyeye çıkarırsak (ya da seviyesini artırırsak) kotada normalden hızlı bir artışa sebep olur mu ?

Bu soruyu İKV Destek'e de yönelttim ancak cevap alamadım :D
Bir bilginiz var ise lütfen söyleyiniz
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun Ayarları ve Kotaya Etkisi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

güzel soru ama benım ıcın etkısı olmaz zaten pc yuzunden oyun ayararını en dusuk sevıyede oynuyorum :D
Benjiro
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

En yüksek verimde daha çok görüntü kalitesinden hem download hızıın hem pc ni zorlar.

Adını vermeyeceğim bir X oyununu denemiştim.K..N isimli oyunda merkezde bulunan pazar yerinde hiçbir şey yapmayıp en yüksek görüntü ayarlarında durursanız bile 30 dk da 50 Mb gibi ciddii download yapıyor. İkv de ise en babayiğit kasmasında 1 saatte 20mb ;)
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Essoperagma »

launcher dan yaptığın görüntü ayarları kotayı etkilemez. oyun içinden yaptığın görüş mesafesi ve karakter detay mesafesi etkiler. mesela karakter detay mesafesi düşükken karakterler 50 birim (örnek olarak söyledim) yakınınıza gelmeden karakterin kıyafetiyle ve kafasıyla (saç stili vs.) ilgili bi bilgi almıyosunuz. ama bu ayarı yükseltirseniz 150 birim yakınınızdaki her bireyin verilerini almak zorunda kalırsınız.
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

Essoperagma yazdı:launcher dan yaptığın görüntü ayarları kotayı etkilemez. oyun içinden yaptığın görüş mesafesi ve karakter detay mesafesi etkiler. mesela karakter detay mesafesi düşükken karakterler 50 birim (örnek olarak söyledim) yakınınıza gelmeden karakterin kıyafetiyle ve kafasıyla (saç stili vs.) ilgili bi bilgi almıyosunuz. ama bu ayarı yükseltirseniz 150 birim yakınınızdaki her bireyin verilerini almak zorunda kalırsınız.
arkadaşa katılmakla beraber eklemek istiyorum oyun içi tüm görüntüler pcde data dosyaları içinde bulunduğu için pc karşıdan herhangi bir veri indirmiyor sadece karşı karakterlerin tipleri ve eşyaları karşıdan alınan verilerle işleniyor buda senin görüntünde çeşitliliği sağlıyor kırmızı uzun saç kızıl sakal vs. fakat bunların görüntülerini değil kodlamalarını karşıdan alıyor görüntüler data dosyaları içerisinde bulunuyor bunlarda fazla kota işlemez diye düşünüyorum
achiwasha
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

ORHANBEY yazdı:En yüksek verimde daha çok görüntü kalitesinden hem download hızıın hem pc ni zorlar.

Adını vermeyeceğim bir X oyununu denemiştim.K..N isimli oyunda merkezde bulunan pazar yerinde hiçbir şey yapmayıp en yüksek görüntü ayarlarında durursanız bile 30 dk da 50 Mb gibi ciddii download yapıyor. İkv de ise en babayiğit kasmasında 1 saatte 20mb ;)
Görüntü kalitesiyle download ın alakası yoktur yanlış bilgi vermeyelim. Görüş Mesafesini kısarsanız sadece etkisi olur.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

bencede oyun pc de kuru karşıdan az bir data alıyor işleyip geriye data yolluyor. Öyle saatte 50-20 mb gibi ciddi bir miktar tutmaz bence bütün bir aynamada 500mb fark ettiğini söylüyorlardı. Hiçbir zaman kotalı kullanıcı olmadım =) ama üşenmeyip birisi bunu 3 gün test ederse anlarız =)
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
OnurXxXAY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen OnurXxXAY »

ORHANBEY yazdı:En yüksek verimde daha çok görüntü kalitesinden hem download hızıın hem pc ni zorlar.

Karahan mı :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön