En yüksek verimde daha çok görüntü kalitesinden hem download hızıın hem pc ni zorlar.
Adını vermeyeceğim bir X oyununu denemiştim.K..N isimli oyunda merkezde bulunan pazar yerinde hiçbir şey yapmayıp en yüksek görüntü ayarlarında durursanız bile 30 dk da 50 Mb gibi ciddii download yapıyor. İkv de ise en babayiğit kasmasında 1 saatte 20mb
launcher dan yaptığın görüntü ayarları kotayı etkilemez. oyun içinden yaptığın görüş mesafesi ve karakter detay mesafesi etkiler. mesela karakter detay mesafesi düşükken karakterler 50 birim (örnek olarak söyledim) yakınınıza gelmeden karakterin kıyafetiyle ve kafasıyla (saç stili vs.) ilgili bi bilgi almıyosunuz. ama bu ayarı yükseltirseniz 150 birim yakınınızdaki her bireyin verilerini almak zorunda kalırsınız.
Essoperagma yazdı:launcher dan yaptığın görüntü ayarları kotayı etkilemez. oyun içinden yaptığın görüş mesafesi ve karakter detay mesafesi etkiler. mesela karakter detay mesafesi düşükken karakterler 50 birim (örnek olarak söyledim) yakınınıza gelmeden karakterin kıyafetiyle ve kafasıyla (saç stili vs.) ilgili bi bilgi almıyosunuz. ama bu ayarı yükseltirseniz 150 birim yakınınızdaki her bireyin verilerini almak zorunda kalırsınız.
arkadaşa katılmakla beraber eklemek istiyorum oyun içi tüm görüntüler pcde data dosyaları içinde bulunduğu için pc karşıdan herhangi bir veri indirmiyor sadece karşı karakterlerin tipleri ve eşyaları karşıdan alınan verilerle işleniyor buda senin görüntünde çeşitliliği sağlıyor kırmızı uzun saç kızıl sakal vs. fakat bunların görüntülerini değil kodlamalarını karşıdan alıyor görüntüler data dosyaları içerisinde bulunuyor bunlarda fazla kota işlemez diye düşünüyorum
ORHANBEY yazdı:En yüksek verimde daha çok görüntü kalitesinden hem download hızıın hem pc ni zorlar.
Adını vermeyeceğim bir X oyununu denemiştim.K..N isimli oyunda merkezde bulunan pazar yerinde hiçbir şey yapmayıp en yüksek görüntü ayarlarında durursanız bile 30 dk da 50 Mb gibi ciddii download yapıyor. İkv de ise en babayiğit kasmasında 1 saatte 20mb
Görüntü kalitesiyle download ın alakası yoktur yanlış bilgi vermeyelim. Görüş Mesafesini kısarsanız sadece etkisi olur.
bencede oyun pc de kuru karşıdan az bir data alıyor işleyip geriye data yolluyor. Öyle saatte 50-20 mb gibi ciddi bir miktar tutmaz bence bütün bir aynamada 500mb fark ettiğini söylüyorlardı. Hiçbir zaman kotalı kullanıcı olmadım ama üşenmeyip birisi bunu 3 gün test ederse anlarız
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
ORHANBEY yazdı:En yüksek verimde daha çok görüntü kalitesinden hem download hızıın hem pc ni zorlar.