BİR YÖNETİCİ YARDIM EDEBİLİRMİ
BİR YÖNETİCİ YARDIM EDEBİLİRMİ
BEN PLAYSTORDEN 5500 AKCE ALDIM AKÇE EPİNİ GELDİ FAKAT 3 AYLIK E PİNİ GELMEDİ 4 GÜNDÜR HİÇ KİMSE DÖNÜŞ YAPMADI BANA 444 1 444 Ü ARADIM BİZ İLGİLENMİYORUZ DEDİLER DESTEĞE YAZDIM KIMSE DÖNMEDİ TÜRK TELEKOMA MAİL ATTIM KİMSE DÖNMEDİ LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIKKKK
Re: BİR YÖNETİCİ YARDIM EDEBİLİRMİ
5500 Akçe içinde artık 3 aylık satılmıyor. Bekleme yani boşunaRamurayy yazdı:BEN PLAYSTORDEN 5500 AKCE ALDIM AKÇE EPİNİ GELDİ FAKAT 3 AYLIK E PİNİ GELMEDİ 4 GÜNDÜR HİÇ KİMSE DÖNÜŞ YAPMADI BANA 444 1 444 Ü ARADIM BİZ İLGİLENMİYORUZ DEDİLER DESTEĞE YAZDIM KIMSE DÖNMEDİ TÜRK TELEKOMA MAİL ATTIM KİMSE DÖNMEDİ LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIKKKK
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

ben herhangibir açıklama falan görmedim satılmadıgına dair neden bildirilmemiş bu durum yoksa benmi görmedim
AFRASiYAB yazdı:Merhabalar;
6. Yıl Paketi içeriğinde değişiklik yapıldığı için satıştan kaldırılmıştır. Artık yalnızca 5.500 akçenin ürünler arasında yer alacağını söylememiz mümkündür. PlayStore tarafından İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları için yeni bir paket hazırlanacağını da umuyoruz.Fakat bu hususta bir bilgi ve tarihe sahip değiliz. Bilginize sunarız.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Sahiden playstoremu ayarlıyor bunları söyleyin üst birimlere gelsin açıklama yapsınlar.Açıklamayı bile değiştirmeden ürün değiştiriliyor dalga geçmeyin insanlarla.SuhanPerdaz yazdı:AFRASiYAB yazdı:Merhabalar;
6. Yıl Paketi içeriğinde değişiklik yapıldığı için satıştan kaldırılmıştır. Artık yalnızca 5.500 akçenin ürünler arasında yer alacağını söylememiz mümkündür. PlayStore tarafından İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları için yeni bir paket hazırlanacağını da umuyoruz.Fakat bu hususta bir bilgi ve tarihe sahip değiliz. Bilginize sunarız.