BİR YÖNETİCİ YARDIM EDEBİLİRMİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Ramurayy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

BİR YÖNETİCİ YARDIM EDEBİLİRMİ

Mesaj gönderen Ramurayy »

BEN PLAYSTORDEN 5500 AKCE ALDIM AKÇE EPİNİ GELDİ FAKAT 3 AYLIK E PİNİ GELMEDİ 4 GÜNDÜR HİÇ KİMSE DÖNÜŞ YAPMADI BANA 444 1 444 Ü ARADIM BİZ İLGİLENMİYORUZ DEDİLER DESTEĞE YAZDIM KIMSE DÖNMEDİ TÜRK TELEKOMA MAİL ATTIM KİMSE DÖNMEDİ LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIKKKK
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BİR YÖNETİCİ YARDIM EDEBİLİRMİ

Mesaj gönderen LethieN »

Ramurayy yazdı:BEN PLAYSTORDEN 5500 AKCE ALDIM AKÇE EPİNİ GELDİ FAKAT 3 AYLIK E PİNİ GELMEDİ 4 GÜNDÜR HİÇ KİMSE DÖNÜŞ YAPMADI BANA 444 1 444 Ü ARADIM BİZ İLGİLENMİYORUZ DEDİLER DESTEĞE YAZDIM KIMSE DÖNMEDİ TÜRK TELEKOMA MAİL ATTIM KİMSE DÖNMEDİ LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIKKKK
5500 Akçe içinde artık 3 aylık satılmıyor. Bekleme yani boşuna ;)

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Ramurayy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ramurayy »

ben herhangibir açıklama falan görmedim satılmadıgına dair neden bildirilmemiş bu durum yoksa benmi görmedim
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

AFRASiYAB yazdı:Merhabalar;

6. Yıl Paketi içeriğinde değişiklik yapıldığı için satıştan kaldırılmıştır. Artık yalnızca 5.500 akçenin ürünler arasında yer alacağını söylememiz mümkündür. PlayStore tarafından İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları için yeni bir paket hazırlanacağını da umuyoruz. ;) Fakat bu hususta bir bilgi ve tarihe sahip değiliz. Bilginize sunarız.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

SuhanPerdaz yazdı:
AFRASiYAB yazdı:Merhabalar;

6. Yıl Paketi içeriğinde değişiklik yapıldığı için satıştan kaldırılmıştır. Artık yalnızca 5.500 akçenin ürünler arasında yer alacağını söylememiz mümkündür. PlayStore tarafından İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları için yeni bir paket hazırlanacağını da umuyoruz. ;) Fakat bu hususta bir bilgi ve tarihe sahip değiliz. Bilginize sunarız.
Sahiden playstoremu ayarlıyor bunları söyleyin üst birimlere gelsin açıklama yapsınlar.Açıklamayı bile değiştirmeden ürün değiştiriliyor dalga geçmeyin insanlarla.

“Genel Sohbet” sayfasına dön