Tacsızkralenes'ten veda

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Tacsızkralenes'ten veda

Mesaj gönderen Tacsiz »

bu oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedim :( hepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
jfdfx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Tacsızkralenes'ten veda

Mesaj gönderen jfdfx »

oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedim :( hepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)

Görüşmek üzere kanka hakkını helal et.....

Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
Bazen ...

Nefes almak değildir , yaşamak...

Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...

Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...

AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

varsa helal olsun kanka
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
astro
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen astro »

Tacsiz yazdı:bu oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedim :( hepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)

İkvsiz hayatında başarılar....
κმΓძპşჯომzlυო
вüуüк üмιтℓєяιм ναя.. уıкмα ∂υηуαмı ѕαηα νєяє¢єк ѕση вιя ¢αηıм ναя!!!
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

astro yazdı:
Tacsiz yazdı:bu oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedim :( hepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)

İkvsiz hayatında başarılar....
saol kardeşim eksik olma
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

jfdfx yazdı:
oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedim :( hepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)

Görüşmek üzere kanka hakkını helal et.....

Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
ben yokken oluşum sana ve Ergenekona emanet kanka sahip çıkın dağılmasınlar hemen
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön