Tacsızkralenes'ten veda
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Tacsızkralenes'ten veda
bu oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedim
hepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim
iyi formlar 

- jfdfx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Tacsızkralenes'ten veda
oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedimhepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim
iyi formlar
Görüşmek üzere kanka hakkını helal et.....
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Tacsiz yazdı:bu oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedimhepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim
iyi formlar
İkvsiz hayatında başarılar....
κმΓძპşჯომzlυო
вüуüк üмιтℓєяιм ναя.. уıкмα ∂υηуαмı ѕαηα νєяє¢єк ѕση вιя ¢αηıм ναя!!!
вüуüк üмιтℓєяιм ναя.. уıкмα ∂υηуαмı ѕαηα νєяє¢єк ѕση вιя ¢αηıм ναя!!!
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
saol kardeşim eksik olmaastro yazdı:Tacsiz yazdı:bu oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedimhepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim
iyi formlar
İkvsiz hayatında başarılar....

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
ben yokken oluşum sana ve Ergenekona emanet kanka sahip çıkın dağılmasınlar hemenjfdfx yazdı:oyunda dostlarımızda oldu düşmanlarımızda fazla konuşmak istemiyorum çünkü yazıcak bişey yok dostlarımda düşmanlarımda haklarını helal etsin benim varsa helal ettim oyuna ara vermemin nedeni oyunun eski huzuru ve eski dostluklar yok olmuş eski ikv olmayınca oyun artık sıkmaya başladı ve ara vermemin vaktinin geldiğini düşündüm bu yüzdende ara veriyorum yüksek olasılıkla geri dönmeyeceğim karakterimi silmeyecem arkadaşıma emanet olarak veriyorum o kullanacak ve o kasacaz her ne ise zülfü yâre dokunduysak af ola ikv ailemi kaybettikten sonraki 2.ailem oldu ama sanırım aileden ayrılma vakti geldi gözlerime dalmar yaşlar sözlerimde yaralar hayatım oldu kara bu dünya sanki para içimden geldi yazayım dedimhepnize esenlikler dilerim gözlerinizden öperim
iyi formlar
Görüşmek üzere kanka hakkını helal et.....
Eskilerxözkannn
wizardxcool
Deepxcelebration