yeniden

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
fair
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

yeniden

Mesaj gönderen fair »

arkadaşlar ben oyunu 2 sene önce bırakmış birisiyim oyuna yeni başlamaya karar verdim baya bir özledim oyunu ve siz sunucu ortam aktiflik bu gibi şeylerden bilgilendirme istiyorum iyi forumlar :).
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: yeniden

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

fair yazdı:arkadaşlar ben oyunu 2 sene önce bırakmış birisiyim oyuna yeni başlamaya karar verdim baya bir özledim oyunu ve siz sunucu ortam aktiflik bu gibi şeylerden bilgilendirme istiyorum iyi forumlar :).
Kesinlikle başlamamanı öneririm. Steam dan en kötü oyunu alsan bu oyundan çok daha iyidir :roll:
saRcasm
fair
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen fair »

CAMELBLACK yazdı:
fair yazdı:arkadaşlar ben oyunu 2 sene önce bırakmış birisiyim oyuna yeni başlamaya karar verdim baya bir özledim oyunu ve siz sunucu ortam aktiflik bu gibi şeylerden bilgilendirme istiyorum iyi forumlar :).
Kesinlikle başlamamanı öneririm. Steam dan en kötü oyunu alsan bu oyundan çok daha iyidir :roll:
eskiler özleniyor az çok 1 level çar açıp başlıyıcam az çok banka hesaplarımda tılsım var eminönü gibi bir sunucu ne alemde mesela
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

başlayacaksan eminönü sunucusunu öneririm dostum gayet kalabalık ve canlı ;) :arrow: :arrow: :idea:
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

eminönünde hırsız dolu aklın varsa ankaya git :D
fair yazdı:
CAMELBLACK yazdı:
eskiler özleniyor az çok 1 level çar açıp başlıyıcam az çok banka hesaplarımda tılsım var eminönü gibi bir sunucu ne alemde mesela
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön