yeniden
- CAMELBLACK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yeniden
Kesinlikle başlamamanı öneririm. Steam dan en kötü oyunu alsan bu oyundan çok daha iyidir :roll:fair yazdı:arkadaşlar ben oyunu 2 sene önce bırakmış birisiyim oyuna yeni başlamaya karar verdim baya bir özledim oyunu ve siz sunucu ortam aktiflik bu gibi şeylerden bilgilendirme istiyorum iyi forumlar.
saRcasm
eskiler özleniyor az çok 1 level çar açıp başlıyıcam az çok banka hesaplarımda tılsım var eminönü gibi bir sunucu ne alemde meselaCAMELBLACK yazdı:Kesinlikle başlamamanı öneririm. Steam dan en kötü oyunu alsan bu oyundan çok daha iyidir :roll:fair yazdı:arkadaşlar ben oyunu 2 sene önce bırakmış birisiyim oyuna yeni başlamaya karar verdim baya bir özledim oyunu ve siz sunucu ortam aktiflik bu gibi şeylerden bilgilendirme istiyorum iyi forumlar.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
başlayacaksan eminönü sunucusunu öneririm dostum gayet kalabalık ve canlı
:arrow: :arrow: :idea:
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
eminönünde hırsız dolu aklın varsa ankaya git
fair yazdı:eskiler özleniyor az çok 1 level çar açıp başlıyıcam az çok banka hesaplarımda tılsım var eminönü gibi bir sunucu ne alemde meselaCAMELBLACK yazdı:Kesinlikle başlamamanı öneririm. Steam dan en kötü oyunu alsan bu oyundan çok daha iyidir :roll:fair yazdı:arkadaşlar ben oyunu 2 sene önce bırakmış birisiyim oyuna yeni başlamaya karar verdim baya bir özledim oyunu ve siz sunucu ortam aktiflik bu gibi şeylerden bilgilendirme istiyorum iyi forumlar.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.