Selamlar,
Öncelikle 'Fan Kulübü > Diğer' bölümde açtığım bu konuyu bir sürelik buradan paylaşmak istedim. (Sebebiyet olarak: Orada hiç bir kullanıcın dikkatini çekmemesinden dolayı cevap alamadığımdır.)
Konu hakkında bilgi aldıktan sonra konuyu silebilir veya kilitleyebilirsiniz. Teşekkür ederim.
Skype uygulamasında (kullanıcı girişi yapmama rağmen) açıyorum velakin internet bağlantısı sağlanamadı deyip mesajlarımı iletemiyor, mesaj alamıyorum.
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi rica etsem?
Skype Hatası Hk.
Skype Hatası Hk.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hunters
Re: Skype Hatası Hk.
Telefondan mobil uygulama olarak aciyosan güncelleme kontrolu yap bilgisayar da da aynı sorun varsa Türk mantigi ile bi sil tekrar yükle olmadı farklı üyelik aç ınternet baglantinda sorun yoksa düzelir diye umuyorum

- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Güvenlik duvarı vb. erişim engelleyen programların izinlerini kontrol etmeni öneriyorum.

Teşekkür ederim ama emin ol demenemiş değilim, velakin hiçbir faydası yok..Legendhunter yazdı:Telefondan mobil uygulama olarak aciyosan güncelleme kontrolu yap bilgisayar da da aynı sorun varsa Türk mantigi ile bi sil tekrar yükle olmadı farklı üyelik aç ınternet baglantinda sorun yoksa düzelir diye umuyorum
Şuan hiç bir aktif durumda olmamasına rağmen aynı hatayı vermekte.Tertip yazdı:Güvenlik duvarı vb. erişim engelleyen programların izinlerini kontrol etmeni öneriyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN