Skype Hatası Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Skype Hatası Hk.

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Öncelikle 'Fan Kulübü > Diğer' bölümde açtığım
bu konuyu bir sürelik buradan paylaşmak istedim. (Sebebiyet olarak: Orada hiç bir kullanıcın dikkatini çekmemesinden dolayı cevap alamadığımdır.)

Konu hakkında bilgi aldıktan sonra konuyu silebilir veya kilitleyebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Skype uygulamasında (kullanıcı girişi yapmama rağmen) açıyorum velakin internet bağlantısı sağlanamadı deyip mesajlarımı iletemiyor, mesaj alamıyorum.

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi rica etsem?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Legendhunter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Hunters

Re: Skype Hatası Hk.

Mesaj gönderen Legendhunter »

Telefondan mobil uygulama olarak aciyosan güncelleme kontrolu yap bilgisayar da da aynı sorun varsa Türk mantigi ile bi sil tekrar yükle olmadı farklı üyelik aç ınternet baglantinda sorun yoksa düzelir diye umuyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Güvenlik duvarı vb. erişim engelleyen programların izinlerini kontrol etmeni öneriyorum.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Legendhunter yazdı:Telefondan mobil uygulama olarak aciyosan güncelleme kontrolu yap bilgisayar da da aynı sorun varsa Türk mantigi ile bi sil tekrar yükle olmadı farklı üyelik aç ınternet baglantinda sorun yoksa düzelir diye umuyorum
Teşekkür ederim ama emin ol demenemiş değilim, velakin hiçbir faydası yok..
Tertip yazdı:Güvenlik duvarı vb. erişim engelleyen programların izinlerini kontrol etmeni öneriyorum.
Şuan hiç bir aktif durumda olmamasına rağmen aynı hatayı vermekte.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön