Son zamanlarda oyundan çok sıkıldım ve yapmadığım görevleri tamamlamaya karar verdim. Ama gel gelelim çok basit bir görevde takıldım. Arz Klanına mensup birisiyim rütbemde Mareşal Lodos muhafızıyla konuşmam gerekiyor ki yanına gittiğimde kovalamaya başlıyor
Görevi bitirmek için fikri olan varsa buyursun
Vezirx27 yazdı:Loncadan ve Klandan çıkıp gidip konuş
Mareşal olması birşey değiştirmez. Loncadan çıkar Lonca Puanı düşer sonra gidip Klandan çıkar 1000Klan parası gider. Sonra paşa paşa Lodos Muhafızıyla konuşup görevini yapar. Görevini yaptıktan sonrada gider Arz Klanına tekrardan girer ve Mareşal olarak devam eder. Tabii Görevi yaparken yanlışlıkla Lodos Klanına girerse güzel bir hata yapmış olur.
Mareşal olması birşey değiştirmez. Loncadan çıkar Lonca Puanı düşer sonra gidip Klandan çıkar 1000Klan parası gider. Sonra paşa paşa Lodos Muhafızıyla konuşup görevini yapar. Görevini yaptıktan sonrada gider Arz Klanına tekrardan girer ve Mareşal olarak devam eder. Tabii Görevi yaparken yanlışlıkla Lodos Klanına girerse güzel bir hata yapmış olur.
Bildiğim Kadarı İle Eğer Rütbesini Düşürmeye Yetecek Kadar Kp Mevcut İse Çok Ciddi Kayıplar Verebilir.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Konuşma mesafesine girince sarsılmaz/kutup atmayı dene, üstüne sağ tıklanmıyosa sol tıkla sonra ekranın orta üstünde çıkan şeye sağ tıkla konuş(çalışmayabilir fikir üretiyorum )