Arayüz Boyutunu Değiştirme??
Arayüz Boyutunu Değiştirme??
Merhaba arkadaşlar, oyunda mesajlaşma ve çanta panelleri çok küçük geliyor, gözümü yoruyor. Başlıkta dediğim gibi arayüz boyutunu değiştirebiliyor muyuz? Veya başka bir çözüm yolu var mıdır?
Re: Arayüz Boyutunu Değiştirme??
çözünürlülüğü düşür.
1980x1080'de oynuyor olmalısın tam ekran oynuyorsan sorun yok 1440x900 işini görecektir fazlasıyla.
launcher'e girdiğinde ayarlar sekmesinden ayarlayabilirsin.
1980x1080'de oynuyor olmalısın tam ekran oynuyorsan sorun yok 1440x900 işini görecektir fazlasıyla.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
1366x7680LIVERA yazdı:çözünürlülüğü düşür.
- ReaLiZM
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Munzur
Eğer 1366x768 boyutunda oynuyorsan oyunun dosya konumundan base klasöründe bulunan pref launcheri not defterinde açıp full screen 0 enini ve boyunu da 1366 yazan yeri 900 veya 950 ile 768 yazan bölümü 600 veya 650 ile değiştirip kaydedebilirsin. Pref launcher bölümüne tekrar sag tıklayıp salt okunuru işaretlemen lazım
ReaLıZM
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
Arkadaşlar oyunu pencere modunda açmayı biliyorum. Benim yapmak istediğim şey çanta ve mesajlaşma paneli gibi arayüz kısımlarının boyutunu değiştirmek.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Oyun içindeki yazılar ufak.Ben 1440x900 kullanıyorum.Gerçekten gözden kaçan çok yazışmalar oluyor.Takip etmesi bir dert , okuması bir dert.
Varsa boyut yükselten bir çözüm ben de faydalanmak isterim
Varsa boyut yükselten bir çözüm ben de faydalanmak isterim
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Üstteki arkadaşın da belirttiği gibi çözünürlük ayarlarını düşürerek daha büyük şekilde görünmesini sağlayabilirsin. Ancak alışkın olmadığın için bir kaç gün tuhaf görünecektir. Çözünürlük ayarlarını değiştirmek için;mstfmrt yazdı:Arkadaşlar oyunu pencere modunda açmayı biliyorum. Benim yapmak istediğim şey çanta ve mesajlaşma paneli gibi arayüz kısımlarının boyutunu değiştirmek.
Sunucu seçtiğin launcher ı aç, sağ üst köşede " AYARLAR " sekmesine tıkla.
Açılan pencerede " Ekran Çözünürlüğü " karşısındaki çözünürlük seçeneklerini sırayla dene hangisi hoşuna giderse onu kullanabilirsin.
Kullandığın monitör kaç inç bilmiyorum lakin ne kadar yüksek ise çözünürlüğü düşürdüğünde aynı oranda büyük görünecektir her şey.
Hepsini denedim kenarlarda ufak siyah boşluklar oluyor sanırım çözünürlük düşük olduğunda dolayı, ve kalite düşük. Sadece 1366x768 de doğru çalıştarabildim, onda da arayüz küçük idare edicez artıkSeRRuh yazdı:Üstteki arkadaşın da belirttiği gibi çözünürlük ayarlarını düşürerek daha büyük şekilde görünmesini sağlayabilirsin. Ancak alışkın olmadığın için bir kaç gün tuhaf görünecektir. Çözünürlük ayarlarını değiştirmek için;mstfmrt yazdı:Arkadaşlar oyunu pencere modunda açmayı biliyorum. Benim yapmak istediğim şey çanta ve mesajlaşma paneli gibi arayüz kısımlarının boyutunu değiştirmek.
Sunucu seçtiğin launcher ı aç, sağ üst köşede " AYARLAR " sekmesine tıkla.
Açılan pencerede " Ekran Çözünürlüğü " karşısındaki çözünürlük seçeneklerini sırayla dene hangisi hoşuna giderse onu kullanabilirsin.
Kullandığın monitör kaç inç bilmiyorum lakin ne kadar yüksek ise çözünürlüğü düşürdüğünde aynı oranda büyük görünecektir her şey.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
İKV'yi yeni nesil oyunlardan mı sandın kardeşim?
Arayüzü küçültmenin bir yolu yol. En fazla farklı bir çözünürlükte oynarsan piksel boyutu değişir, o da çok büyük bir fark yaratmaz.
Kusura bakma abi oyun motorumuz eskiydi demiGWYNBLEIDD yazdı:İKV'yi yeni nesil oyunlardan mı sandın kardeşim?Arayüzü küçültmenin bir yolu yol. En fazla farklı bir çözünürlükte oynarsan piksel boyutu değişir, o da çok büyük bir fark yaratmaz.