Arayüz Boyutunu Değiştirme??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Arayüz Boyutunu Değiştirme??

Mesaj gönderen mstfmrt »

Merhaba arkadaşlar, oyunda mesajlaşma ve çanta panelleri çok küçük geliyor, gözümü yoruyor. Başlıkta dediğim gibi arayüz boyutunu değiştirebiliyor muyuz? Veya başka bir çözüm yolu var mıdır?
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Arayüz Boyutunu Değiştirme??

Mesaj gönderen 0LIVERA »

çözünürlülüğü düşür.

1980x1080'de oynuyor olmalısın tam ekran oynuyorsan sorun yok 1440x900 işini görecektir fazlasıyla.

launcher'e girdiğinde ayarlar sekmesinden ayarlayabilirsin.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

0LIVERA yazdı:çözünürlülüğü düşür.

1980x1080'de oynuyor olmalısın tam ekran oynuyorsan sorun yok 1440x900 işini görecektir fazlasıyla.

launcher'e girdiğinde ayarlar sekmesinden ayarlayabilirsin.
1366x768
Kullanıcı avatarı
ReaLiZM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Munzur

Mesaj gönderen ReaLiZM »

Eğer 1366x768 boyutunda oynuyorsan oyunun dosya konumundan base klasöründe bulunan pref launcheri not defterinde açıp full screen 0 enini ve boyunu da 1366 yazan yeri 900 veya 950 ile 768 yazan bölümü 600 veya 650 ile değiştirip kaydedebilirsin. Pref launcher bölümüne tekrar sag tıklayıp salt okunuru işaretlemen lazım
ReaLıZM
ııReaLıZMıı
ıııReaLıZMııı
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Arkadaşlar oyunu pencere modunda açmayı biliyorum. Benim yapmak istediğim şey çanta ve mesajlaşma paneli gibi arayüz kısımlarının boyutunu değiştirmek.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Oyun içindeki yazılar ufak.Ben 1440x900 kullanıyorum.Gerçekten gözden kaçan çok yazışmalar oluyor.Takip etmesi bir dert , okuması bir dert.
Varsa boyut yükselten bir çözüm ben de faydalanmak isterim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

mstfmrt yazdı:Arkadaşlar oyunu pencere modunda açmayı biliyorum. Benim yapmak istediğim şey çanta ve mesajlaşma paneli gibi arayüz kısımlarının boyutunu değiştirmek.
Üstteki arkadaşın da belirttiği gibi çözünürlük ayarlarını düşürerek daha büyük şekilde görünmesini sağlayabilirsin. Ancak alışkın olmadığın için bir kaç gün tuhaf görünecektir. Çözünürlük ayarlarını değiştirmek için;
Sunucu seçtiğin launcher ı aç, sağ üst köşede " AYARLAR " sekmesine tıkla.
Açılan pencerede " Ekran Çözünürlüğü " karşısındaki çözünürlük seçeneklerini sırayla dene hangisi hoşuna giderse onu kullanabilirsin.
Kullandığın monitör kaç inç bilmiyorum lakin ne kadar yüksek ise çözünürlüğü düşürdüğünde aynı oranda büyük görünecektir her şey.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

SeRRuh yazdı:
mstfmrt yazdı:Arkadaşlar oyunu pencere modunda açmayı biliyorum. Benim yapmak istediğim şey çanta ve mesajlaşma paneli gibi arayüz kısımlarının boyutunu değiştirmek.
Üstteki arkadaşın da belirttiği gibi çözünürlük ayarlarını düşürerek daha büyük şekilde görünmesini sağlayabilirsin. Ancak alışkın olmadığın için bir kaç gün tuhaf görünecektir. Çözünürlük ayarlarını değiştirmek için;
Sunucu seçtiğin launcher ı aç, sağ üst köşede " AYARLAR " sekmesine tıkla.
Açılan pencerede " Ekran Çözünürlüğü " karşısındaki çözünürlük seçeneklerini sırayla dene hangisi hoşuna giderse onu kullanabilirsin.
Kullandığın monitör kaç inç bilmiyorum lakin ne kadar yüksek ise çözünürlüğü düşürdüğünde aynı oranda büyük görünecektir her şey.
Hepsini denedim kenarlarda ufak siyah boşluklar oluyor sanırım çözünürlük düşük olduğunda dolayı, ve kalite düşük. Sadece 1366x768 de doğru çalıştarabildim, onda da arayüz küçük idare edicez artık :) İlgi için teşekkürler arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

İKV'yi yeni nesil oyunlardan mı sandın kardeşim? :) Arayüzü küçültmenin bir yolu yol. En fazla farklı bir çözünürlükte oynarsan piksel boyutu değişir, o da çok büyük bir fark yaratmaz.
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

GWYNBLEIDD yazdı:İKV'yi yeni nesil oyunlardan mı sandın kardeşim? :) Arayüzü küçültmenin bir yolu yol. En fazla farklı bir çözünürlükte oynarsan piksel boyutu değişir, o da çok büyük bir fark yaratmaz.
Kusura bakma abi oyun motorumuz eskiydi demi :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön