Cümleten Selamın Aleyküm
Oyunu bırakalı çok uzun zaman oldu Ramazan ayının son sahurunu beklerken birden aklıma geldi çocukluğumda gençliğimin ilk yıllarında oynadığım bir oyun vardı bir bakayım hazır boş vaktimde var dedim aslında yazmayı düşünmüyordum ama Sabri ve Özgür'ün açtığı başlıkları görünce bir selam vereyim dedim tüm eski dostlara hatırlayan hatırlamayan eski dostlara selam olsun.Özelliklede Sana ''BEYAZDEVELİ''
Miralay / Rukioşifacı
Merhabalar Miralay
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Sabri
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fianna(Fianx)
Re: Merhabalar Miralay
Vay vay vay. Miralayı görünce şok geçirdim diyebilirim. Oyunda herkes kendine betadan desede hicbirinin betadan olmadığının kanıtı bu adamdır.
Birçok oyuncu bilmez şuan. Ama miralay yani barış 29 döneminin en iyi şifacılarındandır. Yaklasık 5 yıl sonra tekrar adını görmek güzel kardeşim. 
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Sabri yazdı:Vay vay vay. Miralayı görünce şok geçirdim diyebilirim. Oyunda herkes kendine betadan desede hicbirinin betadan olmadığının kanıtı bu adamdır.Birçok oyuncu bilmez şuan. Ama miralay yani barış 29 döneminin en iyi şifacılarındandır. Yaklasık 5 yıl sonra tekrar adını görmek güzel kardeşim.
Hımmmm
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
-
- Acemi Savaşçı
iskar43 yazdı:Sabri yazdı:Vay vay vay. Miralayı görünce şok geçirdim diyebilirim. Oyunda herkes kendine betadan desede hicbirinin betadan olmadığının kanıtı bu adamdır.Birçok oyuncu bilmez şuan. Ama miralay yani barış 29 döneminin en iyi şifacılarındandır. Yaklasık 5 yıl sonra tekrar adını görmek güzel kardeşim.
Hımmmm![]()
![]()
Eminönü Arz sancağında bekleyen herkes buradaymış