Merhabalar Miralay

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
miralaylay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Merhabalar Miralay

Mesaj gönderen miralaylay »

Cümleten Selamın Aleyküm

Oyunu bırakalı çok uzun zaman oldu Ramazan ayının son sahurunu beklerken birden aklıma geldi çocukluğumda gençliğimin ilk yıllarında oynadığım bir oyun vardı bir bakayım hazır boş vaktimde var dedim aslında yazmayı düşünmüyordum ama Sabri ve Özgür'ün açtığı başlıkları görünce bir selam vereyim dedim tüm eski dostlara hatırlayan hatırlamayan eski dostlara selam olsun.Özelliklede Sana ''BEYAZDEVELİ''

Miralay / Rukioşifacı
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fianna(Fianx)

Re: Merhabalar Miralay

Mesaj gönderen Sabri »

Vay vay vay. Miralayı görünce şok geçirdim diyebilirim. Oyunda herkes kendine betadan desede hicbirinin betadan olmadığının kanıtı bu adamdır. :) Birçok oyuncu bilmez şuan. Ama miralay yani barış 29 döneminin en iyi şifacılarındandır. Yaklasık 5 yıl sonra tekrar adını görmek güzel kardeşim. :)
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen iskar43 »

Sabri yazdı:Vay vay vay. Miralayı görünce şok geçirdim diyebilirim. Oyunda herkes kendine betadan desede hicbirinin betadan olmadığının kanıtı bu adamdır. :) Birçok oyuncu bilmez şuan. Ama miralay yani barış 29 döneminin en iyi şifacılarındandır. Yaklasık 5 yıl sonra tekrar adını görmek güzel kardeşim. :)

Hımmmm ;) :D
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
miralaylay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen miralaylay »

iskar43 yazdı:
Sabri yazdı:Vay vay vay. Miralayı görünce şok geçirdim diyebilirim. Oyunda herkes kendine betadan desede hicbirinin betadan olmadığının kanıtı bu adamdır. :) Birçok oyuncu bilmez şuan. Ama miralay yani barış 29 döneminin en iyi şifacılarındandır. Yaklasık 5 yıl sonra tekrar adını görmek güzel kardeşim. :)

Hımmmm ;) :D

Eminönü Arz sancağında bekleyen herkes buradaymış :D :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön