Size burda bilinmeyen bir sırrı açıklamak istiyorum.
TTnet yapancı firmaya satıldıktan sonra Türk oyun sektörünün gelişmemesi için sobee yi satın aldı.Başta 1-2 güncelleme yaptı ve güncellemeyi kesti.Şuan türk oyun sektörü bitik durumda.Adam gibi oyunlar yok.Kader mühürlerine dikkat ettinizmi nerde türk bayrağı,atatürk resmi var ? İKV de hepsi vardı.Bu yüzden içten içe planlarla ikv bitirdiler.
TTNET GİZLİ PROJESİ
-
eskibirdost169
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTNET GİZLİ PROJESİ
Türk , Atatürk , milli değerler konusunu bizzat nihata ilettim.Cevap bile vermedi.
Vardır bir bit yeniği.bekleyelim görelim
Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

Düzelteyim.İKV konusunda ilettim.K.M. beni bağlamaz.VoiceOfVoiceless yazdı:Türk , Atatürk , milli değerler konusunu bizzat nihata ilettim.Cevap bile vermedi.
+1 kardeşim vallahi olaya bak ya dsjavsjzbakshCiao yazdı:Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Abi harikasın yaCiao yazdı:Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
-
eskibirdost169
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Anadoluya mutlak yerleşim 1071 malazgirt zaferinden sonra olmuştur.Daha öncesi küçük gruplar gelmiştir.Ciao yazdı:Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
Peki sordunmu kendine neden milattan önceki dönemde geçiyor ?
satılmış sobee den ayrılan captainatx neden arkasında türkiye haritası ve ayyıldız olan zula oyununu kurdu ? Neden zula oyununda türk bayrağı var dükkan isimleri türkçe.
Peki neden k.m de eski türk devletlerine ait birşey yokken yunanlılara ait şeyler var neden tanrılar diyor burası çok nemli tanrılar diyor tanrı demiyor.(kendimi beğenmezsem tanrıLAR beni beğenmezMİŞ)Çok tanrılı dine inanan bir sistemden bahsediyor.Neden tengri seni affetmez demiyor.
Hadi bunuda açıkla bakalım tarih uzmanı.
Konuyu açtığın andan beri takip ediyorum ve ne kadar da saçmaladığını görmek istedim.eskibirdost169 yazdı:Anadoluya mutlak yerleşim 1071 malazgirt zaferinden sonra olmuştur.Daha öncesi küçük gruplar gelmiştir.Ciao yazdı:Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
Peki sordunmu kendine neden milattan önceki dönemde geçiyor ?
satılmış sobee den ayrılan captainatx neden arkasında türkiye haritası ve ayyıldız olan zula oyununu kurdu ? Neden zula oyununda türk bayrağı var dükkan isimleri türkçe.
Peki neden k.m de eski türk devletlerine ait birşey yokken yunanlılara ait şeyler var neden tanrılar diyor burası çok nemli tanrılar diyor tanrı demiyor.(kendimi beğenmezsem tanrıLAR beni beğenmezMİŞ)Çok tanrılı dine inanan bir sistemden bahsediyor.Neden tengri seni affetmez demiyor.
Hadi bunuda açıkla bakalım tarih uzmanı.
Oyun 1071 yılından daha da önceye gitmektedir çünkü.
Oyun yine Anadolu'da geçiyor ancak Türklerin henüz yerleşmediği dönemler..
Zulaya gelirsek Zula bence milli duygularımızı pirim aleti olarak kullanan paytowin özgün olmayan bir yerli yapım olduğunu düşünüyorum.Haaa şunu da diyim cpnATX olmadan önce Zula zaten yapılıyordu o sadece yayıncılığını ve diğer şeyleri üsteledi gidipte ben zula kuruyorum diyip oyun çıkartmadı.
TT'nin daha gizli bir projesi olabilir oda daha fazla sömürmek :shock:
Aga siz keko musunuz ya ? Anadolu comarlari yemin ediyorum. Evet herkes memleketi yikma pesinde, neyse ki siz bu oyunu gordunuz djdhdhd
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

Bir moskovalı daha.Yargucu yazdı:Aga siz keko musunuz ya ? Anadolu comarlari yemin ediyorum. Evet herkes memleketi yikma pesinde, neyse ki siz bu oyunu gordunuz djdhdhd