TTNET GİZLİ PROJESİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
eskibirdost169
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

TTNET GİZLİ PROJESİ

Mesaj gönderen eskibirdost169 »

Size burda bilinmeyen bir sırrı açıklamak istiyorum.

TTnet yapancı firmaya satıldıktan sonra Türk oyun sektörünün gelişmemesi için sobee yi satın aldı.Başta 1-2 güncelleme yaptı ve güncellemeyi kesti.Şuan türk oyun sektörü bitik durumda.Adam gibi oyunlar yok.Kader mühürlerine dikkat ettinizmi nerde türk bayrağı,atatürk resmi var ? İKV de hepsi vardı.Bu yüzden içten içe planlarla ikv bitirdiler.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: TTNET GİZLİ PROJESİ

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Türk , Atatürk , milli değerler konusunu bizzat nihata ilettim.Cevap bile vermedi.
Vardır bir bit yeniği.bekleyelim görelim
Ciao
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ciao »

Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

VoiceOfVoiceless yazdı:Türk , Atatürk , milli değerler konusunu bizzat nihata ilettim.Cevap bile vermedi.
Vardır bir bit yeniği.bekleyelim görelim
Düzelteyim.İKV konusunda ilettim.K.M. beni bağlamaz.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Ciao yazdı:Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
+1 kardeşim vallahi olaya bak ya dsjavsjzbaksh
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ciao yazdı:Abi siz ciddimisiniz ? Oyunun tarihi neredeyse milattan önceki dönemlerdeki mezapotamya ve anadolu coğrafyasini kapsiyor Türklerin anadoluya yerlesmesi 1048 pasinler savaşı atatürkun dogumu ise 1881 ciddi ciddi sunlar uzerine tartistiginiza ve bunu bir komplo teorisi halina getirmenize inanamadim.Ikv uzerine o kadar cok kafa yordunuzki zaman ve mekan alginizi kaybettiniz sanirim
Abi harikasın ya :) :)
eskibirdost169
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen eskibirdost169 »

Anadoluya mutlak yerleşim 1071 malazgirt zaferinden sonra olmuştur.Daha öncesi küçük gruplar gelmiştir.
Peki sordunmu kendine neden milattan önceki dönemde geçiyor ?
satılmış sobee den ayrılan captainatx neden arkasında türkiye haritası ve ayyıldız olan zula oyununu kurdu ? Neden zula oyununda türk bayrağı var dükkan isimleri türkçe.
Peki neden k.m de eski türk devletlerine ait birşey yokken yunanlılara ait şeyler var neden tanrılar diyor burası çok nemli tanrılar diyor tanrı demiyor.(kendimi beğenmezsem tanrıLAR beni beğenmezMİŞ)Çok tanrılı dine inanan bir sistemden bahsediyor.Neden tengri seni affetmez demiyor.

Hadi bunuda açıkla bakalım tarih uzmanı.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

eskibirdost169 yazdı:
Anadoluya mutlak yerleşim 1071 malazgirt zaferinden sonra olmuştur.Daha öncesi küçük gruplar gelmiştir.
Peki sordunmu kendine neden milattan önceki dönemde geçiyor ?
satılmış sobee den ayrılan captainatx neden arkasında türkiye haritası ve ayyıldız olan zula oyununu kurdu ? Neden zula oyununda türk bayrağı var dükkan isimleri türkçe.
Peki neden k.m de eski türk devletlerine ait birşey yokken yunanlılara ait şeyler var neden tanrılar diyor burası çok nemli tanrılar diyor tanrı demiyor.(kendimi beğenmezsem tanrıLAR beni beğenmezMİŞ)Çok tanrılı dine inanan bir sistemden bahsediyor.Neden tengri seni affetmez demiyor.

Hadi bunuda açıkla bakalım tarih uzmanı.
Konuyu açtığın andan beri takip ediyorum ve ne kadar da saçmaladığını görmek istedim.
Oyun 1071 yılından daha da önceye gitmektedir çünkü.
Oyun yine Anadolu'da geçiyor ancak Türklerin henüz yerleşmediği dönemler..
Zulaya gelirsek Zula bence milli duygularımızı pirim aleti olarak kullanan paytowin özgün olmayan bir yerli yapım olduğunu düşünüyorum.Haaa şunu da diyim cpnATX olmadan önce Zula zaten yapılıyordu o sadece yayıncılığını ve diğer şeyleri üsteledi gidipte ben zula kuruyorum diyip oyun çıkartmadı.
TT'nin daha gizli bir projesi olabilir oda daha fazla sömürmek :shock:

Yargucu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yargucu »

Aga siz keko musunuz ya ? Anadolu comarlari yemin ediyorum. Evet herkes memleketi yikma pesinde, neyse ki siz bu oyunu gordunuz djdhdhd
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Yargucu yazdı:Aga siz keko musunuz ya ? Anadolu comarlari yemin ediyorum. Evet herkes memleketi yikma pesinde, neyse ki siz bu oyunu gordunuz djdhdhd
Bir moskovalı daha.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön