Çözünürlük
Çözünürlük
Oyunu istediğim zaman farklı çözünürlükte açıp oynayabiliyordum. 1366x768 çözünürlüğe sahibim. 1280x720 seçer bu şekilde oynardım ancak artık bu çözünürlükte oyun açılıyor ama anında kapanıyor. Arkaplanda oyun açık gözüküyor. Oyunu seçip girdiğimde tekrar masaüstüne dönüyor. Bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar ?
Eminönü Sunucusunda "Sifteri" ve "Atinasibere" karakterlerinden bana ulaşabilirsiniz.
Re: Çözünürlük
Launcher ile aynı klasörde bulunan "launch_helper" uygulamasını çalıştırdıktan sonra sorun çözülecektir.

Yardımınız için sağ olun ancak maalesef sorun devam ediyor. Oyun sadece 1366x768 çözünürlüğünde açılıyor. Farklı çözünürlükte başlatıldığı takdirde masaüstüne dönüyor.
Eminönü Sunucusunda "Sifteri" ve "Atinasibere" karakterlerinden bana ulaşabilirsiniz.
Eğer bilgisayarın çözünürlüğünden daha yüksek ya da orantısız bir çözünürlük seçersen masaüstüne atar. Bu normal bir şey.Sifteri yazdı:Yardımınız için sağ olun ancak maalesef sorun devam ediyor. Oyun sadece 1366x768 çözünürlüğünde açılıyor. Farklı çözünürlükte başlatıldığı takdirde masaüstüne dönüyor.
Bu sorun olmadan önce masaüstüne atmıyordu ve sorunsuz oynuyordum. Şuan sadece kendi çözünürlüğünde çalıştırıyor. Bunun sebebini soruyorum.TOLGARDA yazdı:Eğer bilgisayarın çözünürlüğünden daha yüksek ya da orantısız bir çözünürlük seçersen masaüstüne atar. Bu normal bir şey.Sifteri yazdı:Yardımınız için sağ olun ancak maalesef sorun devam ediyor. Oyun sadece 1366x768 çözünürlüğünde açılıyor. Farklı çözünürlükte başlatıldığı takdirde masaüstüne dönüyor.
Anladım, belki ekran kartına falan güncelleme gelmiştir. Ya da yapılan bir Windows güncellemesi buna sebep olmuştur. Bunları kontrol et. Küçük çözünürlüğü tam ekran olarak açıyorsan ekranın dış kısmı siyah hal alacaktır ancak sekme halinde çalıştırıyorsan eski konulara göz at. Tekrar full_screen'i 0 yap oyuna gir sonra tekrar 1 yap. İkv'yi küçük ekranda oynama isimli eski konulardan bahsediyorum.Sifteri yazdı:Bu sorun olmadan önce masaüstüne atmıyordu ve sorunsuz oynuyordum. Şuan sadece kendi çözünürlüğünde çalıştırıyor. Bunun sebebini soruyorum.TOLGARDA yazdı:Eğer bilgisayarın çözünürlüğünden daha yüksek ya da orantısız bir çözünürlük seçersen masaüstüne atar. Bu normal bir şey.Sifteri yazdı:Yardımınız için sağ olun ancak maalesef sorun devam ediyor. Oyun sadece 1366x768 çözünürlüğünde açılıyor. Farklı çözünürlükte başlatıldığı takdirde masaüstüne dönüyor.