Çözünürlük

Donanımsal sorunlar, teknik konularda yardımlaşma ve iletişim alanı
Kullanıcı avatarı
Sifteri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Çözünürlük

Mesaj gönderen Sifteri »

Oyunu istediğim zaman farklı çözünürlükte açıp oynayabiliyordum. 1366x768 çözünürlüğe sahibim. 1280x720 seçer bu şekilde oynardım ancak artık bu çözünürlükte oyun açılıyor ama anında kapanıyor. Arkaplanda oyun açık gözüküyor. Oyunu seçip girdiğimde tekrar masaüstüne dönüyor. Bu sorunun çözümü nedir arkadaşlar ?
Eminönü Sunucusunda "Sifteri" ve "Atinasibere" karakterlerinden bana ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Çözünürlük

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Launcher ile aynı klasörde bulunan "launch_helper" uygulamasını çalıştırdıktan sonra sorun çözülecektir.

Resim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Sifteri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sifteri »

Yardımınız için sağ olun ancak maalesef sorun devam ediyor. Oyun sadece 1366x768 çözünürlüğünde açılıyor. Farklı çözünürlükte başlatıldığı takdirde masaüstüne dönüyor.
Eminönü Sunucusunda "Sifteri" ve "Atinasibere" karakterlerinden bana ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Sifteri yazdı:Yardımınız için sağ olun ancak maalesef sorun devam ediyor. Oyun sadece 1366x768 çözünürlüğünde açılıyor. Farklı çözünürlükte başlatıldığı takdirde masaüstüne dönüyor.
Eğer bilgisayarın çözünürlüğünden daha yüksek ya da orantısız bir çözünürlük seçersen masaüstüne atar. Bu normal bir şey.
Kullanıcı avatarı
Sifteri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sifteri »

TOLGARDA yazdı:
Sifteri yazdı:Yardımınız için sağ olun ancak maalesef sorun devam ediyor. Oyun sadece 1366x768 çözünürlüğünde açılıyor. Farklı çözünürlükte başlatıldığı takdirde masaüstüne dönüyor.
Eğer bilgisayarın çözünürlüğünden daha yüksek ya da orantısız bir çözünürlük seçersen masaüstüne atar. Bu normal bir şey.
Bu sorun olmadan önce masaüstüne atmıyordu ve sorunsuz oynuyordum. Şuan sadece kendi çözünürlüğünde çalıştırıyor. Bunun sebebini soruyorum.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Sifteri yazdı:
TOLGARDA yazdı:
Bu sorun olmadan önce masaüstüne atmıyordu ve sorunsuz oynuyordum. Şuan sadece kendi çözünürlüğünde çalıştırıyor. Bunun sebebini soruyorum.
Anladım, belki ekran kartına falan güncelleme gelmiştir. Ya da yapılan bir Windows güncellemesi buna sebep olmuştur. Bunları kontrol et. Küçük çözünürlüğü tam ekran olarak açıyorsan ekranın dış kısmı siyah hal alacaktır ancak sekme halinde çalıştırıyorsan eski konulara göz at. Tekrar full_screen'i 0 yap oyuna gir sonra tekrar 1 yap. İkv'yi küçük ekranda oynama isimli eski konulardan bahsediyorum.

“Donanım / Teknik Sorunlar” sayfasına dön