Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için
Tılsım üretmeyi düşünüyorum fakat yeni bölgenin gelme ihtimali de söz konusu sizce şifacı ve büyücü için en gerekli tılsımlar hangileridir hangilerinin üretilmesi gerekir?
Re: Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için
Yeni bölge demek yeni görevler demek! Yeni görevler demek OOK'lar demektir! Yeni OOK'lar demek savaş demek 
Şahsım olarak diyorum ki,
Büyücü > Y2
Şifacı > İyileştirme 1*3 +Şifa
Şahsım olarak diyorum ki,
Büyücü > Y2
Şifacı > İyileştirme 1*3 +Şifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için
Valla niye yalan söyleyeyim ki bende güncellemenin gelme ihtimalini göz önünde bulundurarak tılsım falan almıyorum. Yoksa almaya kalksam 5 tane 3. Dereceden en pahalı tılsımı alabilecek para var ama insan gelecek diye bekliyor.uzunyillarsonra yazdı: Tılsım üretmeyi düşünüyorum fakat yeni bölgenin gelme ihtimali de söz konusu sizce şifacı ve büyücü için en gerekli tılsımlar hangileridir hangilerinin üretilmesi gerekir?
Sana önerebileeğim tılsımlar büyücüler için y2 m1 met 23
Şifacılar için ise iyileştirme 1 3 vs lik için ise gazap 1 3 asit bilgisi 3 zehirleme 1 3 önerebilirim sana dostum