Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Tılsım üretmeyi düşünüyorum fakat yeni bölgenin gelme ihtimali de söz konusu sizce şifacı ve büyücü için en gerekli tılsımlar hangileridir hangilerinin üretilmesi gerekir?
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için

Mesaj gönderen Esadullah »

Yeni bölge demek yeni görevler demek! Yeni görevler demek OOK'lar demektir! Yeni OOK'lar demek savaş demek :)

Şahsım olarak diyorum ki,
Büyücü > Y2
Şifacı > İyileştirme 1*3 +Şifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Sizce üretilmesi gereken tılsımlar şifacı ve büyücü için

Mesaj gönderen MaHKuMII »

uzunyillarsonra yazdı: Tılsım üretmeyi düşünüyorum fakat yeni bölgenin gelme ihtimali de söz konusu sizce şifacı ve büyücü için en gerekli tılsımlar hangileridir hangilerinin üretilmesi gerekir?
Valla niye yalan söyleyeyim ki bende güncellemenin gelme ihtimalini göz önünde bulundurarak tılsım falan almıyorum. Yoksa almaya kalksam 5 tane 3. Dereceden en pahalı tılsımı alabilecek para var ama insan gelecek diye bekliyor.
Sana önerebileeğim tılsımlar büyücüler için y2 m1 met 23
Şifacılar için ise iyileştirme 1 3 vs lik için ise gazap 1 3 asit bilgisi 3 zehirleme 1 3 önerebilirim sana dostum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön