Bilgisayaramın özellikleri;
http://i.hizliresim.com/D4mQ1o.png
http://i.hizliresim.com/QZN65y.png
Sadece İKV'de FPS sorunu yaşıyorum. Diğer bütün oyunlarda normal bi FPS ile oynarken İKV'de 16 fpsye kadar düşüyor. Bundan 1 hafta öncesine kadar 63 FPS sabitti. Bu konudan anlayan ve kesin çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
FPS SORUNU
- Dogubeyazit
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Gangsta S Side
FPS SORUNU
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Re: FPS SORUNU
Bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve CTRL+SHİFT+ESC tuşları ile görev yöneticisini başlatınız.Ardından performans kısmındaki ram Kullanımı ve işlemci kullanımını izleyiniz.% lik kullanımlar 10 lara düşene kadar bekleyiniz.
Stabil olarak %10 altı değerler gördüğünüz zaman İKV yi başlatınız.FPS sorununuz düzelmiş olacaktır.
Stabil olarak %10 altı değerler gördüğünüz zaman İKV yi başlatınız.FPS sorununuz düzelmiş olacaktır.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Dogubeyazit
- İskele Babası
Bunu oyundan bir kaç kişi söyledi. Denedim, düzeldi. Ancak şuan hala devam ediyor aynı sorun
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Bilgisayar uzun süre çalıştıktan sonra oyunu açarsan da bu sorun oluyor.
Böyle durumlarda bi reset atıp beklemek ardından oyuna girmek en iyisi.
Bu sorun da iKv ye özgün bu arada :mrgreen:
Böyle durumlarda bi reset atıp beklemek ardından oyuna girmek en iyisi.
Bu sorun da iKv ye özgün bu arada :mrgreen:
2006-2016
- Dogubeyazit
- İskele Babası
Doğrudur. Çıldırıyorum resmen. Bölgelere giremiyorum. Vs atamıyorum 
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Win+r yapıp çalıştırı açtıktan sonra dxdiag yaz ordan ekranı çek bi de o resmi at belki ekranda bişey vardır
internetinin de stabil olması gerek
internetinin de stabil olması gerek
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Dogubeyazit yazdı:Bilgisayaramın özellikleri;
Sadece İKV'de FPS sorunu yaşıyorum. Diğer bütün oyunlarda normal bi FPS ile oynarken İKV'de 16 fpsye kadar düşüyor. Bundan 1 hafta öncesine kadar 63 FPS sabitti. Bu konudan anlayan ve kesin çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Gördüğümden anladığım kadarıyla laptop kullanıyorsun, Wifi ile internete bağlanmak yerine Kablo ile internete bağlanmanı tavsiye ederim. Önemli ölçüde farklılık yaratıyor. Ayrıca Laptoplarda ikv kasması çok olağan bir durum, İ5 işlemcili 2GB Ekran kartlı laptopumda asa karakterden önde gidiyor fakat masaüstü bilgisayarımda hiç böyle birşey olmadı :mrgreen:
Benim bilgisayarımda İKV'de her ne olursa olsun (İsterse bilgisayar 3-4gün açık kalsın) en düşük FPS 160-170 arası
En yüksek ise şimdiye kadar 320 yi gördüm
Bilgisayarımın özelliklerini göstereyim belki bilgisayarına parça arayan arkadaşlara bilgi olur :idea:

Benim bilgisayarımda İKV'de her ne olursa olsun (İsterse bilgisayar 3-4gün açık kalsın) en düşük FPS 160-170 arası

Selamlar,
Genelde veri düşüklüğü gösteren bilgisayarlarda görülen bir sorundur bu. Konu olarak bilgisayar uzun süre açık kaldığı taktirde ısınma veya aşınma olasılığından dolayı bu ve benzeri gibi sorunları çıkarır.
BunudaBanlayin isimli arkadaşın yorumunu dikkatli okumanı tavsiye ederim..
En kısadan olarak, çözüm gösterirsek bilgisayarı bir kaç dakika kapatıp dinlendirmek gerek.
Genelde veri düşüklüğü gösteren bilgisayarlarda görülen bir sorundur bu. Konu olarak bilgisayar uzun süre açık kaldığı taktirde ısınma veya aşınma olasılığından dolayı bu ve benzeri gibi sorunları çıkarır.
BunudaBanlayin isimli arkadaşın yorumunu dikkatli okumanı tavsiye ederim..
En kısadan olarak, çözüm gösterirsek bilgisayarı bir kaç dakika kapatıp dinlendirmek gerek.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Dogubeyazit
- İskele Babası
Bilgisayarı dinlendirmek ve görev yöneticisinden sabit belleği yakaladığımda fps düzeliyor. Herkese teşekkür ederim.. İyi forumlar