FPS SORUNU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Gangsta S Side

FPS SORUNU

Mesaj gönderen Dogubeyazit »

Bilgisayaramın özellikleri;

http://i.hizliresim.com/D4mQ1o.png

http://i.hizliresim.com/QZN65y.png

Sadece İKV'de FPS sorunu yaşıyorum. Diğer bütün oyunlarda normal bi FPS ile oynarken İKV'de 16 fpsye kadar düşüyor. Bundan 1 hafta öncesine kadar 63 FPS sabitti. Bu konudan anlayan ve kesin çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Re: FPS SORUNU

Mesaj gönderen resp0nse »

Bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve CTRL+SHİFT+ESC tuşları ile görev yöneticisini başlatınız.Ardından performans kısmındaki ram Kullanımı ve işlemci kullanımını izleyiniz.% lik kullanımlar 10 lara düşene kadar bekleyiniz.

Stabil olarak %10 altı değerler gördüğünüz zaman İKV yi başlatınız.FPS sorununuz düzelmiş olacaktır.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Bunu oyundan bir kaç kişi söyledi. Denedim, düzeldi. Ancak şuan hala devam ediyor aynı sorun
Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Lonca dediğin azda olsa degerli olmalı.ADI GİBİ GECEDE BİLE AYIŞIĞINDA GÜNEŞ GİBİ PARLAMALI.Tam yıkıldı derlerken yeniden doğmalı...
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Bilgisayar uzun süre çalıştıktan sonra oyunu açarsan da bu sorun oluyor.
Böyle durumlarda bi reset atıp beklemek ardından oyuna girmek en iyisi.
Bu sorun da iKv ye özgün bu arada :mrgreen:
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Doğrudur. Çıldırıyorum resmen. Bölgelere giremiyorum. Vs atamıyorum :D
Kullanıcı avatarı
DxNxZ
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Mustafa Kemal Atatürk

Mesaj gönderen DxNxZ »

Win+r yapıp çalıştırı açtıktan sonra dxdiag yaz ordan ekranı çek bi de o resmi at belki ekranda bişey vardır
internetinin de stabil olması gerek
ııIDENİZIıı [49]
<Mustafa Kemal Atatürk>
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Dogubeyazit yazdı:Bilgisayaramın özellikleri;

Resim
Resim

Sadece İKV'de FPS sorunu yaşıyorum. Diğer bütün oyunlarda normal bi FPS ile oynarken İKV'de 16 fpsye kadar düşüyor. Bundan 1 hafta öncesine kadar 63 FPS sabitti. Bu konudan anlayan ve kesin çözümü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Gördüğümden anladığım kadarıyla laptop kullanıyorsun, Wifi ile internete bağlanmak yerine Kablo ile internete bağlanmanı tavsiye ederim. Önemli ölçüde farklılık yaratıyor. Ayrıca Laptoplarda ikv kasması çok olağan bir durum, İ5 işlemcili 2GB Ekran kartlı laptopumda asa karakterden önde gidiyor fakat masaüstü bilgisayarımda hiç böyle birşey olmadı :mrgreen:

Benim bilgisayarımda İKV'de her ne olursa olsun (İsterse bilgisayar 3-4gün açık kalsın) en düşük FPS 160-170 arası :) En yüksek ise şimdiye kadar 320 yi gördüm :D Bilgisayarımın özelliklerini göstereyim belki bilgisayarına parça arayan arkadaşlara bilgi olur :idea:

Resim
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Genelde veri düşüklüğü gösteren bilgisayarlarda görülen bir sorundur bu. Konu olarak bilgisayar uzun süre açık kaldığı taktirde ısınma veya aşınma olasılığından dolayı bu ve benzeri gibi sorunları çıkarır.

BunudaBanlayin isimli arkadaşın yorumunu dikkatli okumanı tavsiye ederim..

En kısadan olarak, çözüm gösterirsek bilgisayarı bir kaç dakika kapatıp dinlendirmek gerek.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Dogubeyazit
İskele Babası
İskele Babası

Bilgisayarı dinlendirmek ve görev yöneticisinden sabit belleği yakaladığımda fps düzeliyor. Herkese teşekkür ederim.. İyi forumlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön