Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?
- murathanbey1453
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King Rdm
Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?
Lütfen oyuna yeni başlayanların yardım ve görev isteklerini geri çevirmeyiniz herkese yardımcı olalum teşekkürler. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dzfrb5F ... e=youtu.be[/youtube]
Re: Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?
Böylelerini görünce yenilik gelmesin diyorum. Kardeşim oyuncu azlığından şikayet ediyosunuz millete yardım etmiyosunuz. O yardım etmediğiniz kişiler 40 level civarına gelince oyunu bırakıyor zaten. Sonrada niye yenilik gelmiyor diye ağlarlar.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- murathanbey1453
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: The King Rdm
- Danisman
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
elimizden geldiğince yardım edelim arkadaşlar 
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Kahve
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
yardım ederken kimseyi tembellige alıştırmayalım lütfen kendi sunucumda 5 lwl olan hole gelip sürekli kasarmısın diyor sonra holden çıkarır mısın karakteri kurup görev yapa yapa kasan kaldı mı?

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışalım gerçekten,oyuna yeni başlayanların şevki kırılmasın
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Öncelikle mısır çarşısında grup bölgesine girecek adamlardan yardım istemek başlı başına bir düşüncesizliktir. Adamlar toplanmış girecekler sen diyorsun ki işinizi bırakın bana yardım edin. Göreve yardım edenlerin penceresinden da bakmak gerekir. Oyuncuların bir çoğu göreve yardım edecek adam değil görevi yıkacak adam arıyor. 4 seviyede birinin görevi örümcek kesme falandır bankacının hemen yanındaki. O görevi üç sınıf karakteri de zorlanmadan yapar. Hatta labirent görevlerine kadar tüm karakter sınıfları yardımsız ilerleyebilirler. Böylesi bir yol oyuncuların kabiliyetlerini arttırır, zor şartlarda düşünme becerilerini güçlendirir. Geldin mi kitabe görevine, dersin ki kardeş kitabe görevi var yardım eder misin? Bu yaptığın soru şekli dolambaçlı bir soru şekli. Adam he desin de sonra görevin ne olduğunu söyle... Böyle bir pazarlık yok.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
söylemek istediklerime değinmiş sinsshinobi yazdı:Öncelikle mısır çarşısında grup bölgesine girecek adamlardan yardım istemek başlı başına bir düşüncesizliktir. Adamlar toplanmış girecekler sen diyorsun ki işinizi bırakın bana yardım edin. Göreve yardım edenlerin penceresinden da bakmak gerekir. Oyuncuların bir çoğu göreve yardım edecek adam değil görevi yıkacak adam arıyor. 4 seviyede birinin görevi örümcek kesme falandır bankacının hemen yanındaki. O görevi üç sınıf karakteri de zorlanmadan yapar. Hatta labirent görevlerine kadar tüm karakter sınıfları yardımsız ilerleyebilirler. Böylesi bir yol oyuncuların kabiliyetlerini arttırır, zor şartlarda düşünme becerilerini güçlendirir. Geldin mi kitabe görevine, dersin ki kardeş kitabe görevi var yardım eder misin? Bu yaptığın soru şekli dolambaçlı bir soru şekli. Adam he desin de sonra görevin ne olduğunu söyle... Böyle bir pazarlık yok.

Murathanbey1453... Burada iyiyim ayaklarına yatıp kendini avutacagina oyundaki hareketlerini düzeltmeye çalış derim. Çoğu kişi biliyordur herhalde loncana aldığın adamı birkaç dakika sonra sebepsiz yere attığını sonra da klandan yok zar atıyor yok rahatsızlık veriyor diye söylenip milletin lonca puanını yediğini, verdiği aidat parasının boşa gittiğini?
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Academy Of War
Aynen arkadaşlar yardım isteyenleri kırmayın Murathanbey gibi loncaya adam alıp daha sonra arttırıcı parasını toplayıp loncanızdan atın böyle yaparsanız iyilik etmiş olursunuz.
Ve daha sonra sizi loncadan küfürden dolayı uzaklaştırmış adama ve loncasına (ben ve Academy Of War) hepsinin kutsalına annesine küfürler yağdırın sonra sosyal deney diye amaçsız bi konu açın.Yukardaki arkadaşında söylediği gibi burda iyimser görüneceğine az oyundaki hareketlerine çeki düzen ver dakikalarca bize küfür etmene karşılık 1 kötü söz söylemedim tam aksine senin iyiliğin için seni ikaz ettim.Göz boyama MODE : ON

Ve daha sonra sizi loncadan küfürden dolayı uzaklaştırmış adama ve loncasına (ben ve Academy Of War) hepsinin kutsalına annesine küfürler yağdırın sonra sosyal deney diye amaçsız bi konu açın.Yukardaki arkadaşında söylediği gibi burda iyimser görüneceğine az oyundaki hareketlerine çeki düzen ver dakikalarca bize küfür etmene karşılık 1 kötü söz söylemedim tam aksine senin iyiliğin için seni ikaz ettim.Göz boyama MODE : ON

XXCEZAXX