Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
murathanbey1453
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The King Rdm

Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?

Mesaj gönderen murathanbey1453 »

Lütfen oyuna yeni başlayanların yardım ve görev isteklerini geri çevirmeyiniz herkese yardımcı olalum teşekkürler. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dzfrb5F ... e=youtu.be[/youtube]
Resim
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Sosyal deney Yardım Eden Yokmu ?

Mesaj gönderen Sora »

Böylelerini görünce yenilik gelmesin diyorum. Kardeşim oyuncu azlığından şikayet ediyosunuz millete yardım etmiyosunuz. O yardım etmediğiniz kişiler 40 level civarına gelince oyunu bırakıyor zaten. Sonrada niye yenilik gelmiyor diye ağlarlar.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
murathanbey1453
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: The King Rdm

Mesaj gönderen murathanbey1453 »

Çok haklsıın dostum Teşekkür ederim agzına saglık
Resim
Kullanıcı avatarı
Danisman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Extremely Artist Crew
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen Danisman »

elimizden geldiğince yardım edelim arkadaşlar :)
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır :)
EMİNÖNÜ ve BAB-I ALİ sunucusundan selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi

• Kahve
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

yardım ederken kimseyi tembellige alıştırmayalım lütfen kendi sunucumda 5 lwl olan hole gelip sürekli kasarmısın diyor sonra holden çıkarır mısın karakteri kurup görev yapa yapa kasan kaldı mı?
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışalım gerçekten,oyuna yeni başlayanların şevki kırılmasın
Resim
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Öncelikle mısır çarşısında grup bölgesine girecek adamlardan yardım istemek başlı başına bir düşüncesizliktir. Adamlar toplanmış girecekler sen diyorsun ki işinizi bırakın bana yardım edin. Göreve yardım edenlerin penceresinden da bakmak gerekir. Oyuncuların bir çoğu göreve yardım edecek adam değil görevi yıkacak adam arıyor. 4 seviyede birinin görevi örümcek kesme falandır bankacının hemen yanındaki. O görevi üç sınıf karakteri de zorlanmadan yapar. Hatta labirent görevlerine kadar tüm karakter sınıfları yardımsız ilerleyebilirler. Böylesi bir yol oyuncuların kabiliyetlerini arttırır, zor şartlarda düşünme becerilerini güçlendirir. Geldin mi kitabe görevine, dersin ki kardeş kitabe görevi var yardım eder misin? Bu yaptığın soru şekli dolambaçlı bir soru şekli. Adam he desin de sonra görevin ne olduğunu söyle... Böyle bir pazarlık yok.
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

sshinobi yazdı:Öncelikle mısır çarşısında grup bölgesine girecek adamlardan yardım istemek başlı başına bir düşüncesizliktir. Adamlar toplanmış girecekler sen diyorsun ki işinizi bırakın bana yardım edin. Göreve yardım edenlerin penceresinden da bakmak gerekir. Oyuncuların bir çoğu göreve yardım edecek adam değil görevi yıkacak adam arıyor. 4 seviyede birinin görevi örümcek kesme falandır bankacının hemen yanındaki. O görevi üç sınıf karakteri de zorlanmadan yapar. Hatta labirent görevlerine kadar tüm karakter sınıfları yardımsız ilerleyebilirler. Böylesi bir yol oyuncuların kabiliyetlerini arttırır, zor şartlarda düşünme becerilerini güçlendirir. Geldin mi kitabe görevine, dersin ki kardeş kitabe görevi var yardım eder misin? Bu yaptığın soru şekli dolambaçlı bir soru şekli. Adam he desin de sonra görevin ne olduğunu söyle... Böyle bir pazarlık yok.
söylemek istediklerime değinmiş sin
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Murathanbey1453... Burada iyiyim ayaklarına yatıp kendini avutacagina oyundaki hareketlerini düzeltmeye çalış derim. Çoğu kişi biliyordur herhalde loncana aldığın adamı birkaç dakika sonra sebepsiz yere attığını sonra da klandan yok zar atıyor yok rahatsızlık veriyor diye söylenip milletin lonca puanını yediğini, verdiği aidat parasının boşa gittiğini?
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Aynen arkadaşlar yardım isteyenleri kırmayın Murathanbey gibi loncaya adam alıp daha sonra arttırıcı parasını toplayıp loncanızdan atın böyle yaparsanız iyilik etmiş olursunuz.

Ve daha sonra sizi loncadan küfürden dolayı uzaklaştırmış adama ve loncasına (ben ve Academy Of War) hepsinin kutsalına annesine küfürler yağdırın sonra sosyal deney diye amaçsız bi konu açın.Yukardaki arkadaşında söylediği gibi burda iyimser görüneceğine az oyundaki hareketlerine çeki düzen ver dakikalarca bize küfür etmene karşılık 1 kötü söz söylemedim tam aksine senin iyiliğin için seni ikaz ettim.Göz boyama MODE : ON

Resim
XXCEZAXX
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön